Loading...

Please wait...

Aanstekers bedrukken

35 producten

Producten per pagina

Aanstekers bedrukken doe je bij Promo2000

Gepersonaliseerde aanstekers zijn populair en worden steeds vaker als relatiegeschenk ingezet. Er worden veel relatiegeschenken weggeven. Hoe val je dan op tussen al jouw concurrenten? Een aansteker kun je gelukkig gemakkelijk (en goedkoop) personaliseren. Zo kun je een boodschap, bijvoorbeeld jouw logo, overbrengen naar de klant.

Aanstekers bedrukken als relatiegeschenk is een slim idee, omdat een aansteker:

  • Functioneel is en dus vaak gebruikt zal worden
  • Buitenhuis ook gebruikt kan worden. Hierdoor vergroot je het bereik van je boodschap
  • Niet veel hoeft te kosten
  • Breed inzetbaar is (evenementen, beurzen, festivals, open dagen, etc.)

Kort gezegd: bedrukte aanstekers zijn een goedkope en effectieve manier om op te vallen bij relaties. Zo kun je bedrukte aanstekers bestellen voor de zaak of weggeven aan vrienden, familie, overige relaties.

 

Branding d.m.v. aanstekers

Relatiegeschenken zijn onderdeel van een goede marketingstrategie. Bedrukte aanstekers zijn zeker een goede optie als je verschillende relatiegeschenken overweegt.  Branding met aanstekers kan op verschillende manieren. Zo kun je aanstekers bedrukken of graveren met:

  • Je logo
  • Bedrijfsnaam
  • Je website
  • Gewenste quotes

Veel mogelijkheden dus, maar we helpen je graag bij je keuze!

 

Voordelig aanstekers laten bedrukken

Bij Promo2000 kun je al vanaf slechts €0,17 gepersonaliseerde aanstekers bedrukken bij een oplage van 1000 stuks. Met ons ruime assortiment heb je keuze uit verschillende modellen en kleuren, waaronder:

Aanstekers bedrukken kan met kleur (ook fullcolor) of gravure. Genoeg keuze dus.

Neem de tijd om ons aanbod rustig door te nemen en/of geef je wensen door aan ons sales team. De juiste aansteker weten wij altijd te vinden.

 

Bedrukte relatiegeschenken

Aanstekers zijn zeer geschikt als gepersonaliseerd promotieartikel. Bedrukte aanstekers zijn echter niet de enige promotiegeschenken die wij in ons assortiment hebben en die geschikt zijn voor een goede marketingmix. Denk bijvoorbeeld aan pennen, sleutelhangers, tassen en snoep. Ook hiervoor kun je bij ons terecht:

 

Relatiegeschenken bedrukken doe je bij Promo2000

In de bijna 18 jaar is Promo2000 actief is zijn we uitgegroeid tot één van de best beoordeelde webshops voor bedrukte aanstekers en overige relatiegeschenken van Nederland! Wil je iets weten over aanstekers bedrukken? Bel of stuur ons vandaag nog een mail. Wij helpen je graag!