Op dit moment hebben wij enkele problemen met de website waardoor het niet mogelijk is om via de website te bestellen. Wilt u een bestelling plaatsen, bel dan 085-7920071 of mail ons op info@promo2000.nl en we helpen u direct. Excuses voor het ongemak.

Aanstekers met lampje bedrukken

1 product

Set Descending Direction
  1. Aanstekers Ledlight
    Aanstekers Ledlight
    • In 8 werkdagen
    • 500 vanaf € 0,39
    • 5000 vanaf € 0,30

1 product

Set Descending Direction

Aanstekers met lampje bedrukken doe je bij Promo2000. Bedrukte aanstekers die tegelijkertijd een lichtje of led-lampje bij zich hebben, dat is pas handig! Schijn maar bij. De aanstekers kan aan één of twee zijden bedrukt worden met jouw logo of slogan in PMS kleur(en). Het is een erg leuke gadget om weg te geven. Wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact om met ons verkoopteam.

Bekijk de categorie 'aanstekers bedrukken' om alle aanstekers te zien. 

Aanstekers met lampje bedrukken met opdruk? Bestel hier eenvoudig en snel

Aanstekers met lampje bedrukken doe je eenvoudig en snel bij Promo2000. In onderstaande assortiment kun je de aanstekers met lampje kiezen die bij jouw passen. Alle aanstekers met lampje kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten aanstekers met lampjes dan kun je contact met ons opnemen.