Loading...

Please wait...

Blog

Keep your message forever green!

Een origineel kweeksetje! Met de Greencard geef je klanten een plant met een leuk bericht cadeau. In de kaart zit een disc met de zaadjes inclusief potgrond. Met water en veel liefde groeit het plantje op je kaart uit tot een prachtige bloem, groente of kruid. Als de plant groot genoeg is, kan je deze overplanten in een potje.

 

De Greencard is een kaart die per post verstuurd of weggegeven kan worden. Ontwerp je eigen kaart met boodschap, slogan of logo en kies het plantje dat jij wilt.

Er is keuze uit 12 verschillende soorten bloemen/groentes en kruiden!

Hoe werkt het?

Zie hieronder het stappenplan om het zaadje uit te laten komen!

  1. Verwijder de folie van de disc voorzichtig
  2. Druppel elke dag, een paar keer per dag enkele druppels water. In elk geval totdat de potgrond 2 cm is geworden.
  3. Als de grond zacht genoeg is geworden, duw dan zachtjes en liefdevol de zaden in de grond.
  4. Geef af en toe water en zet het op een lichte plek.
  5. Als het plantje groot genoeg is kan het worden overgezet in een pot. Hierin kan de plant rustig verder groeien!

 

Diverse soorten

Bloemen

Madelief

Goudsbloem

Zonnebloem

Viool

Vergeet-me-nietje

 

Groente en kruiden

Tomaat

Chili peper

Wilde Venkel

Komkommer

Basilicum

Mint

Salie

De nieuwe Pennenland pen

Dat klinkt vrij logisch, vinden wij van Pennenland. Om dit nog maar eens te benadrukken hebben wij een nieuwe Pennenland pen laten maken.

Iedereen heeft wel eens een pen nodig. Voor privé, maar ook voor zakelijke gelegenheden. Dus, hoe kunnen we Pennenland nou beter promoten dan met een pen?

Onze nieuwe Pennenland pen is de ‘Slimline’ met ons logo op de top. Hierbij is gebruik gemaakt van doming. Bij doming wordt het logo voorzien van een laag Epoxyhars. Door deze hars krijgt het logo een 3D effect en valt het logo meer op. De transparante hars heeft een zeer hoge hechting en is een duurzame afwerking van het eindproduct. Ook is het water- en slijtvast.

Een pen is een visitekaartje voor uw bedrijf. Uitstraling en kwaliteit spelen hierbij een belangrijke rol. De ‘Slimline’ is een pen die aan deze kenmerken voldoet en hiernaast uniek is vanwege zijn doming. Een pen uitermate geschikt voor Pennenland.

 

Reactie van Zorgtechniek Limburg

Wij zijn erg tevreden over onze bestelling, de pennen zijn mooi en schrijven ook nog eens fijn.
Het was de eerste bestelling en er zullen zeker nog bestellingen gaan volgen 😉
Er komen nog allerlei bijeenkomsten en congressen…

Wij zijn zó tevreden over de pennen dat we het ook op onze Facebook pagina hebben geplaatst ?
https://www.facebook.com/Zorgtechnieklimburg

Uiteraard gaan we ze ook uitdelen bij symposia en congressen

Zorgtechniek Limburg

Pen: AA. Texas hardcolour wit balpen

Rugzak van Coenradie

Wij hebben deze uitgedeeld incl. een lunch in de Efteling vanwege ons 25 jarig bestaan van de zaak.
Eenmaal thuisgekomen was de hond ook erg gecharmeerd van de rugzak.

Ingenieursbureau Coenradie BV

Elke dag dierendag…

Elke dag dierendag…

Dierendag… Het is een bekend fenomeen en jaarlijks op 4 oktober verwennen we onze trouwe viervoeters massaal met koekjes en lekkernijen. Maar wat is eigenlijk de echte gedachte achter dierendag? En hoe is deze dag in het leven geroepen?

4 oktober is eigenlijk de dag van Franciscus van Assissi, de heilige die volgens de legende met dieren kon praten. Hij bekommerde zich over het lot van melaatsen, zwervers en andere arme mensen, maar ook over het lot van planten en dieren. Men zegt zelfs dat hij met dieren kon praten! De sterfdag van Franciscus van Assissi, 4 oktober, is in 1930 voor het eerst uitgeroepen tot Werelddierendag. Deze dag laat ons even stilstaan bij de rechten van de dieren in onze samenleving. Het gaat om de houding van de mens tegenover onze, inmiddels 18 miljoen, huisdieren.

Ook wat betreft promotionele artikelen doen dieren het goed! Door een dier in uw relatiegeschenk te verwerken laat u zien dat u positieve aandacht geeft aan dieren. Dit kan ervoor zorgen dat uw bedrijf een beter imago krijgt. Wat erg leuk en vooral ook bruikbaar is; de houten pen of potloden met dier! Een ander veelvoorkomend “dieren” item is de sleutelhanger. Kijkt u eens op Sleutelhangerland.nl welke leuke mogelijkheden er allemaal zijn!

Donatie pennen voor school in Tanzania

Wij kregen deze mooie ingezonden brief van Amber van der Meer.

Fijn dat de pennen een goede bestemming hebben gekregen.

 

Beste pennenland,

Hierbij wil ik jullie heel erg bedanken voor de sponsoring van de pennen. De kinderen in Afrika, Tanzania, waren heel blij met de pennen, we hebben de pennen onder 3 scholen verdeeld. De scholen hadden een schaarste aan schrijfgerei dus zij waren er heel blij mee.

De eerste school, Oltepes was een basisschool. Het zag er heel arm uit en er was maar een schoolgebouw. De kinderen hebben de pennen daar niet zelf in ontvangst genomen omdat het helaas weekend was. Maar het schoolhoofd was speciaal gekomen om ze in ontvangst te nemen. Ze was er heel blij mee.

Bij de tweede school, een middelbare meisjesschool Kipok genaamd hebben we de leerlingen zelf de pennen overhandigd. Ook daar was een schaarste aan schrijfspullen. De leerlingen daar waren ook heel blij met de spullen en hebben ons daar heel erg voor bedankt.

Bij de derde school, Irirkosongo was een schoolgebouw afgebrand. Al de spullen die in dat gebouw waren zijn in vlammen opgegaan. Waaronder dus ook schriften pennen en andere bezittingen van leerlingen. Die leerlingen waren dus heel blij met onze komst. Ook zei waren dolblij toen wij aan hun school de pennen doneerden.

Heel erg bedankt voor jullie donatie pennenland, we hebben er veel kinderen mee kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,

Amber van der Meer

Trick, treat or else…?!

Halloween wordt gevierd op 31 oktober, dat weten we allemaal. Het is een feest waarbij kinderen langs de deuren gaan om snoep op te halen, een feest waarbij iedereen verkleed de straat op kan om te “trick or treat-en”. Allemaal logisch. Totdat we er verder over nadenken. Waar komt het principe van langs de deuren gaan eigenlijk vandaan? En waarom roept iedereen eerst “trick or treat” voordat ze het al lang verwachte snoepje krijgen?

Het begrip “trick or treat” gaat veel verder dan het vragen om snoep. De Kelten geloofden vroeger namelijk dat overleden mensen naar de hemel gingen door een offer te maken. Deze offers konden bestaan uit voedsel, dieren of mensen. Wanneer je een menselijk offer kon bieden, het liefst een kind, kreeg je een “treat” van de druïden en werd je beschermd tegen de boze geesten. Had je niks te bieden, dan werd je huis gemarkeerd en kon je een bezoek van Satan of één van zijn demonen verwachten die iemand in huis zouden vermoorden….de “trick”….slik…..

Gelukkig kennen we “trick or treat” vandaag de dag met een aangenamere betekenis. Het wordt slechts gebruikt als dreiging om vervelende truckjes te doen of kattekwaad uit te halen als je niks geeft. Maar….met de Keltische overtuiging en de Engelse betekenis “je snoep of je leven” in ons achterhoofd, geven wij trouw aan iedereen een snoepje…

Sleutelhangerland.nl | Promo2000.nl Snoepgoedland.nl