Loading...

Please wait...

Duurzame producten

Categorieën

Categories

Filters

Filter op prijs

 

drukhoogte pen

merk

levertijd

soort

materiaal

kleur

kenmerken

capactiteit

diameter

hengsel lengte

soort pen

schrijfkleur

stofdikte

mechanisme pen

mechanisme paraplu

minimale afname

kenmerken pen

druktechniek

productformaat

product soort

inhoud

Producten 1–36 van 134

Producten per pagina

Duurzame producten bedrukken

Promo2000 heeft een fijn assortiment natuurlijke of duurzame producten bedrukken. Het is niet moeilijk om een keus te maken voor producten die gecertificeerd zijn. Want ze hebben een minder schadelijk productieproces hebben of  ze zijn beter afbreekbaar. Er zijn verschillende termen voor in omloop zoals milieuvriendelijk, gerecycled, minder milieubelastend, groene producten, bio, ecologisch, eco, natuurlijk. De meeste van deze artikelen zijn voorzien van een merkje dat in het artikel is gestanst of voorzien van een label. Dus jij en je klant kan zien, dat het om een duurzaam product gaat. En een duurzaam product zegt iets over jouw bedrijf!

Welke duurzame materialen zijn er?

Er zijn genoeg producten die duurzamer zijn dan de standaard producten. Denk maar eens aan gecertificeerd hout, bamboe, stro, PP-nonwoven, bio-katoen, gerecycled papier. Maar ook pennen van gerecyclede PET-flesjes.
Op deze afdeling vind je allerlei producten. Van bamboe snijdplanken tot koffiebekers van rijstvlies en oeko-tex gecertificeerde katoenen tasjes.