Loading...

Please wait...

Ecologische tassen

32 producten

Producten per pagina

Ecologische tassen bedrukken?

Ecologische tassen bedrukken, dat is heel logisch! Eco tassen of biologische tassen, dat is heel natuurlijk. We hoeven je niet uit te leggen waarom je zou kiezen voor een ecologische tas in plaats van voor een normale katoenen tas. Maar er is wel een verschil tussen en ECO tas en een BIO tas. Bij een ECO-tas wordt het keurmerk ‘oeko-tex’ gegeven en dat keurmerk staat voor een productie waarbij mens, natuur en dier zo min mogelijk schade oploopt bij de productie.
Zoals OEKO-tex wordt beschreven: OEKO-TEX®” is an independent textile label for highlighting consumer products and semi-finished products at all levels of the textile chain that are made from materials tested for harmful substances and that have been manufacture by using environmentally friendly processes and under safe and socially responsible working conditions.

Voor een BIO-label moet de katoen onder volstrekt biologische omstandigheden zijn gekweekt. Een tas met een BIO-label is hoger in prijs dan een tas zonder certificatie. Er zijn diverse soorten ecologische tassen in verschillende vormen en prijsklassen.