Loading...

Please wait...

Shirts bedrukken

10 producten

Producten per pagina

Shirts bedrukken doe je bij Promo2000

Tegenwoordig is personalisatie een hot item. Bedrukte shirts zijn ook nog steeds erg in trek. Er is een anno 2018 een groot aanbod in nagenoeg alles wat je kan bedenken. Dit geldt ook voor relatiegeschenken. Daarom is het vandaag belangrijker dan ooit om op te vallen. Gelukkig kan je een bedrukt shir heel gemakkelijk heel persoonlijk maken. Daarmee val je op! Daarnaast zijn shirts natuurlijk breed inzetbaar bij bijvoorbeeld: festivals, beurzen, evenementen en sportdagen.

Kortom: bedrukte shirts zijn een ideale manier om op te vallen bij jouw klanten, prospects en relaties. Wees slim en effectief in jouw marketing door bedrukte shirts weg te geven aan personeel, vrienden en familie en relaties.

 

Branding door middel van bedrukte shirts

Bedrukte shirts zijn een ideaal communicatiemiddel die absoluut een plek verdient in een goede marketingmix. Branding door middel van shirtskan je op verschillende manieren toepassen. Zo kun je bijvoorbeeld shirtslaten bedrukken met:

  • Je logo
  • Bedrijfsnaam
  • Je website
  • Quotes die aansluiten bij jouw bedrijfsfilosofie

De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Voordelig shirts laten bedrukken

Bij Promo2000 kun je al vanaf slechts €3,05 je eigen bedrukte shirts bestellen bij een oplage van 50 stuks. Naast shirts hebben wij ook andere kledij in ons assortiment:

  • Polo’s
  • Sweaters
  • Hoodie’s
  • Jacks

Bekijk rustig het aanbod in de webshop om de perfecte shirt te vinden voor jouw marketingdoeleind(en).

 

Relatiegeschenken bedrukken doe je bij Promo2000

Promo2000 bestaat al sinds het jaar 2000 en is uitgegroeid tot één van de best beoordeelde webshops voor bedrukte shirts en relatiegeschenken van Nederland! Met meer dan 10 webshops zijn wij dé nummer 1 in relatiegeschenken. Heb je vragen over een bestelling of over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!