Loading...

Please wait...

Speelkaarten bedrukken

6 producten

Producten per pagina

Speelkaarten bedrukken als relatiegeschenk

Het blijft leuk: een potje kaarten in de bedrijfskantine. Reken er maar op dat dit bij veel bedrijven gebeurt. En wat is nou betere reclame dan dat klanten en partners dit doen met speelkaarten met jouw logo er op gedrukt. Daarom zijn speelkaarten bij uitstek een goed relatiegeschenk. Ook de werknemers en b2c klanten zullen er dankbaar gebruik van maken als je ze een pakje kaarten geeft.

Het leuke van bedrukte speelkaarten is ook dat je tijdens een potje kaarten constant tegen de achterkant van de tegenstanders kaarten aankijkt. Jouw logo en bedrijfsnaam is dus constant groot in beeld.

Ruime keuze bij Promo2000

Wij bieden verschillende typen kaartspellen aan. Zo hebben we speelkaarten in een kartonnen doosje, in folie en in een kunststof doosje. Ook hebben we een kwartetspel in ons assortiment. Hier kan je je eigen kwartetspel samenstellen. Met een beetje creativiteit kan dit een enorme hit worden bij je personeel je je partners. Mocht je iets zoeken wat gerelateerd is aan kaarten maar geen standaard kaartspel willen geven, dan kun je ook kiezen voor onze sleutelhanger speelkaarten.

Kleine oplage speelkaarten mogelijk

Speelkaarten bedrukken is al mogelijk vanaf 125 stuks. Vanwege de populairiteit van kaartspelletjes zul je dat aantal al snel kwijt zijn, maar voor kleinere ondernemers is het wel fijn dat een kleine oplage mogelijk is. Natuurlijk wordt het berag per kaartspel substantieel lager bij een grotere order. Ze bestel je 2500 pakjes bedrukte speelkaarten al vanaf €0,92.