Zonnebrillen

Stressballen bedrukken met logo doe je bij Promo2000! Natuurlijk! Weg met die stress en RELAX, .... Knijp je stress weg met zachte bedrukte anti-stressballetjes. Promo2000 heeft allerlei leuke anti-stress artikelen voor je klaarliggen die je kunt laten bedrukken met eigen logo of in eigen vorm. De stressbal met logo is verkrijgbaar in diverse vormen: Antistress lamp, anti-stress vrachtwagen, anti-stress wolkjes, anti-stress harten, een anti-stress dokter, anti-stress fruit voor de vitamineliefhebbers en zelfs een anti stresskip, geschikt voor vegetariërs.

1 product

Set Descending Direction
  1. Zonnebril 1
    Zonnebril 1
    • In 12 werkdagen
    • 250 vanaf € 0,69
    • 2500 vanaf € 0,51

1 product

Set Descending Direction

Stressballen bedrukken met logo

Stressballen worden gemaakt van PU, dat is de afkorting van PolyUrethaan, een polymere kunststof dat je wellicht kent als koudschuim waarvan ook matrassen worden gemaakt. De dichtheid van het materiaal ( te meten met een durometer) bepaalt hoeveel kracht je moet zetten om het materiaal in te drukken. Een stressbal heeft een mooi drukoppervlak, hierdoor wordt jouw logo altijd mooi weergegeven. Dit maakt een stressbal met logo een mooi en ontstressend relatiegeschenk. 

In eigen vorm stressballen bedrukken

Bij Promo2000 is het ook mogelijk om stressballen te bedrukken in een door jouw aangeleverde vorm. Een stressbal in de vorm van jouw logo? Of misschien de een stressbal in de vorm van de mascotte van jouw organisatie? Dat kan bij ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Stressballen bedrukken? Bestel hier eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte anti stressballen bestellen. In onderstaande assortiment kun je stressballen kiezen die bij jou passen. Alle producten kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil jij graag persoonlijk advies over de verschillende soorten anti stress artikelen dan kun je contact met ons opnemen. Voor alle geschenken die bedrukt kunnen worden, kijk bij onze categorie 'Geschenken'.