Loading...

Please wait...

Keuken & koken

Producten 1–36 van 49

Producten per pagina

Keukenartikelen en kookartikelen bedrukken doe je bij Promo2000

Tegenwoordig is personalisatie erg populair. Keukenartikelen, maar ook kookartikelen kun je tegenwoordig bedrukken. Er bestaan veel artikelen binnen deze categorieën en daarom is het belangrijk om op te vallen. Gelukkig kan je een bedrukt keukenartikel of kookartikelen heel gemakkelijk (en goedkoop) persoonlijk maken. Daarmee val je op!

We kijken allemaal bewust of onbewust naar een bedrukking op bijvoorbeeld een karaf , schort of peper en zout setje . Een keukenartikel of kookartikel weggeven als relatiegeschenk en/of promotieartikel werkt. Het is een artikel dat:

  • Veel gebruikt zal worden
  • Origineel is
  • Een lange levens- en gebruiksduur heeft
  • Gewaardeerd zal worden vanwege de luxe uitstraling

Kortom: bedrukte keuken- en kookartikelen zijn een geschikte en goedkope manier om op te vallen bij klanten, prospects en relaties. Wees slim en effectief in jouw marketing door bedrukte producten te geven aan personeel, vrienden. familie, klanten en overige relaties.


Branding door middel van bedrukte keukenartikelen en kookartikelen

Bedrukte keuken- en kookartikelen zijn de ideale communicatiemiddelen die absoluut een plek verdienen in een goede marketingmix.  Branding d.m.v. kook- en keukenartikelen kan je op verschillende manieren toepassen. Zo kun je bijvoorbeeld een messenset, wijnbox of kaasplankje laten bedrukken of graveren met:

  • Je logo 
  • Bedrijfsnaam
  • Je website
  • Quotes die aansluiten bij jouw marketingcampagne

De mogelijkheden zijn groot en we adviseren je graag!


Voordelig kookartikelen of keukenartikelen laten bedrukken

Bij Promo2000 kun je al vanaf slechts €3,75 je eigen bedrukte keukenschort bestellen bij een oplage van 500 stuks. Je kunt verder kiezen uit een ruim assortiment artikelen, waaronder:

Kies voor een opdruk met kleur of gravure. Mogelijkheden genoeg om van jouw keukenartikelen of kookartikelen een absolute eye-catcher te maken.

Bekijk rustig het aanbod of laat je adviseren. Veel producten staan (nog) niet op de website, maar kunnen wij wel leveren!


Bedrukte promotieartikelen

keukenartikelen en kookartikelen zijn erg succesvol als gepersonaliseerd promotiemiddel. Dit zijn echter niet de enige voorwerpen die erg goed scoren. Denk bijvoorbeeld ook aan andere veel gebruikte artikelen, zoals pennen, tassen, mokken, etc. Daarom ontbreken deze producten niet in ons assortiment. Bij ons kun je terecht voor onder andere bedrukte


Relatiegeschenken bedrukken doe je bij Promo2000

Promo2000 bestaat al sinds het jaar 2000 en is uitgegroeid tot één van de best beoordeelde webshops voor bedrukte relatiegeschenken van Nederland! Met meer dan 10 webshops zijn wij dé nummer 1 in relatiegeschenken. Heb je vragen over een bestelling of over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!