Loading...

Please wait...

Diverse glazen

5 producten

Producten per pagina

Diverse glazen bedrukken

Promo2000 heeft een afdeling diverse glazen bedrukken waarin we glazen hebben ondergebracht die niet direct vallen onder de noemer bierglazen of wijnglazen. In deze afdeling kan je dus allerlei soorten andere glazen vinden die we met je logo kunnen bedrukken.

Zo hebben we een serie waterglazen, dat zijn glazen die taps toelopen waarbij de onderzijde veel smaller is dan de bovenzijde. We hebben deze glazen in 5 verschillende formaten en ze zijn geschikt voor water en vruchten sap maar uiteraard mag je er uit drinken wat je zelf wilt.
Dan hebben we frisdrankglazen voor de traditionele frisdranken zoals Coca-Cola, Pepsi, 7Up en Fanta. De glazen hebben een verbreding boven het midden en ze zijn stapelbaar.
Onze champagneglazen zijn smal, slank, hebben een hoge poot en ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten: 15 cl en 17 cl en een lekker groot model van 21 cl. Maar ook deze champagne glazen kunnen we bedrukken met je logo.
Tenslotte hebben we glazen shot glaasjes. Het woord ‘shot’ wordt gebruikt van oorsprong als maatgeving in recepten voor cocktails. Zo wordt een Mimosa gemaakt van 60 ml mousserende wijn, 60 ml sinaasappel en één shot Cointreau. Als je dus alleen een shotje drinkt, drink je dus één ingrediënt in een maat van 2 cl of 3 cl of maximaal 5 cl. Maar tegenwoordig worden ook sterke alcohol mixen gedronken als ‘shotjes’. De meest trendy shotjes hebben bijzonder namen. De vijf populairste shotjes zijn momenteel  de B-52, een ‘appeltaartje’, een ‘stuiterbal’, de ‘vuurbal’ en de Fuego.