Loading...

Please wait...

Karton en plastic bekers

Categorieën

Categories

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

minimale afname

druktechniek

inhoud

20 producten

Producten per pagina

Karton en plastic bekers.

In deze categorie vind je alle karton en plastic bekers, bekertjes, cups uit ons assortiment. Kartonnen bekertjes  / papieren bekertjes / wegwerp bekertjes kent iedereen maar we hebben ook mooie plastic bekers die bedrukt kunnen worden en die je dus vaker dan één keer kunt gebruiken.
De kartonnen bekertjes zijn in diverse formaten te bestellen. Zo hebben we een zogenaamde sample-cup of espresso beker met een kleine inhoud van 10 cl. Dan zijn er de papieren bekers met een inhoud van 18 cl, 22 cl en voor de echt grote dorst 30 cl. Alle bekertjes worden CMYK fullcolor bedrukt dus elke afbeelding is mogelijk. Als je bij ons bedrukte papieren bekers bestelt, krijg je er gratis FSC houten roerstaafjes bij. FSC staat voor Forest Stewardship Council en dat betekent dat het materiaal is gekeurd door deze organisatie en is goedgekeurd als zijnde afkomstig uit een duurzaam beheerd bos wereldwijd. Met duurzaam wordt óók bedoeld dat alle bedrijven in die keten zijn gecertificeerd, dat er beheerplannen worden toegepast, dat de biodiversiteit en ecosystemen worden beschermd en dat het sociale en economische welzijn van arbeiders en gemeenschappen worden gerespecteerd.
Het papier waarvan de bekertjes gemaakt zijn, heeft het PEFC keurmerk en dat betekent dat het hout dat gebruikt wordt om het karton van te maken, afkomstig is uit bossen die duurzaam worden beheerd en dat het bos in stand blijft.
En als je behoefte hebt aan deksels voor op de bekertjes, dan zijn die ook verkrijgbaar.
Wil je een specifieke productgroep bekijken in deze categorie? Gebruik dan het linker menu, hier kan je kiezen uit: kartonnen bekers bedrukken en plastic bekers & glazen bedrukken.