Op dit moment hebben wij enkele problemen met de website waardoor het niet mogelijk is om via de website te bestellen. Wilt u een bestelling plaatsen, bel dan 085-7920071 of mail ons op info@promo2000.nl en we helpen u direct. Excuses voor het ongemak.

Koffiekopjes bedrukken

1 product

Set Descending Direction
  1. Kop en schotel Campanula
    Kop en schotel Campanula
    • In 15 werkdagen
    • 100 vanaf € 4,00
    • 500 vanaf € 3,50

1 product

Set Descending Direction

Koffiekopjes bedrukken doe je bij Promo2000. Koffie kent vele varianten maar 'gewoon koffie' is ook gewoon lekker. Er zijn veel manieren om koffie te zetten, de meest bekende manier is de snelfilter methode. Maar ook de cafetiere, de precolator, de Turkse methode, koffiepads, oploskoffie en koffiecapsules zijn bekend. Koffie wordt behalve gedronken, ook verwerkt in 'vaste gerechten' zoals tiramisu, chocoladegebak, notentaarten en dergelijk. Koffie krijgt zijn specifieke smaak afhankelijk van de soort koffieboon, de temperatuur van het water, de wijze van branden en malen van de boon en, niet onbelangrijk, de 'doorloop tijd'. 

Op zoek naar andere soorten koffiekopjes? Bekijk dan ons volledig assortiment aan koffiekopjes

Koffiekopjes bedrukken? Bestel hier eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte koffiekopjes bestellen. Laat die kans niet voorbijgaan en laat koffiekopjes bedrukken met jouw logo. Koffiekopjes met logo bereiken een groot publiek en worden 'doorlopend' gezien. Uit ons mooie assortiment kun je de koffiekopjes kiezen die bij jou passen. Alle koffiekopjes kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten koffiekopjes dan kun je contact met ons opnemen.