Loading...

Please wait...

Magische foto bedrukking

2 producten

Producten per pagina

Magische foto bedrukking

Dat is een leuk idee: Je promotie-mokken voorzien van een magische foto bedrukking? Dan heb je een magic-mug! Denk je eens in wat je op die manier allemaal aan je doelgroep kunt laten zien en kunt laten weten.

Wat is een magic mug / magische mok?

Een magic mug of magische mok is een beker die als bij toverslag verandert van een zwarte mok naar een foto mok. Eerst wordt er een fullcolor logo of afbeelding rondom de gehele mok geplaatst. Dat is een fijn groot drukvlak dus je kunt er heel wat op kwijt.  Daarna wordt er een zwarte coating over de afbeelding aangebracht waardoor je de onderliggende afbeelding bijna niet meer ziet.
Als de mok houd is, zal alleen de zwarte coating te zien zijn. Maar als de mok war, wordt, verschijnt jouw fullcolor afbeelding!

Hoe werkt een magic mug / magische mok?

It’s magic! Nee hoor, het is een kwestie van techniek: door de warmte verandert de verfmolecuul in de zwarte coating naar een transparante staat. En als de mok weer koud wordt, verandert de molekuul weer terug naar zijn oorspronkelijke staat.
Verf of coating die deze eigenschap heeft, noemen we thermochrome verf. Deze thermochrome verf is niet bestand tegen overhitting dus voor je magic mokken wordt absoluut handwas aangeraden.

Op zoek naar andere soorten mokken of bekers die met foto kunnen worden bedrukt? Bekijk dan ons volledig assortiment foto bedrukking.