Loading...

Please wait...

Goedkoop mokken bedrukken

3 producten

Producten per pagina

Goedkoop mokken bedrukken

doe je bij Promo2000. Goedkope mokken hoeven niet onder te doen als het er om gaat uw reclamedrager te zijn. De boodschap komt met goedkope koffiebekers ook zeker over. Er is een ruime keus in leuke bekers en mokken.
Bij de afdeling goedkoop mokken bedrukken, werken we met de druktechniek High Defenition Print. Deze drukmethode geeft het allerbeste kleurresultaat als het gaat om het weergeven van PMS-drukkleuren en het resultaat is mooi glanzend en zere goed houdbaar. Op onze website staat de producten die met deze druktechniek worden gedrukt, aangegeven met een icoontje ‘best print’.
Niet elk artwork is geschikt om met High Defenition Print gedrukt te worden : als er heel kleine details in uw logo zijn of er is ene kleurverloop, moeten we transferdruk inzetten. Onze dames van de customer service kijken graag of uw logo geschikt is voor dezer mooi High Defenition Print.

Op zoek naar andere mokken? Bekijk dan ons volledige assortiment mokken.

Mokken goedkoop bedrukken? Bestel hier eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte mokken goedkoop bestellen. Uit onderstaand assortiment kun je een mok kiezen die bij jou past. Alle mokken kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten mokken dan kun je contact met ons opnemen.