Loading...

Please wait...

Mokken in eigen pms kleur bedrukken

9 producten

Producten per pagina

Mokken in eigen pms-kleur bedrukken

Op onze afdeling Mokken in eigen PMS-kleur bedrukken vindt j emokken die gehele in je eigen PMS-kleur worden gemaakt. Een witte mok wordt dan aan de buitenzijde en of aan de binnenzijde, in je eigen PMS-kleur gespoten waarna we het logo plaatsen op de mok.
Soms kan je er voor kiezen om een witte mok te nemen met daarop je logo in de originele PMS-kleur. Maar voor een wat kleuriger resultaat kan je natuurlijk ook de boel eens omgooien en er voor kiezen om de mok in je eigen PMS-kleur te laten maken met je logo daar weer op. Je logo kan in de gekleurde mok geslepen worden middels zandstralen of etsing of gravure, drie verschillende termen voor hetzelfde mooie reliëf weergave van je logo. Of we drukken het logo in een bepaalde kleur naar wens.
Deze mokken worden in Engeland gemaakt en daar hebben ze al vele jaren ervaring met deze techniek. De laklaag in je eigen PMS kleur kan gemaakt worden in een matte tint of in een glanzende tint. Het is zelfs mogelijk om een schoolbord zwarte verf op de gehele buitenzijde van de mok aan te brengen zodat je met een krijtje op de mok kunt schrijven. Dan is er ook ene model dat we een goudkleurige, een bronskleurige en een zilverkleurige buitenzijde coating kunnen geven. Het zijn heel veel mogelijkheden en om alles op onze website te laten zien, zou te ver gaan. Ook de kosten van een dergelijke mok zijn niet eenvoudig weer te geven omdat er zoveel kan en elk concept is weer anders geprijsd. Vandaar dat we u ook graag per mail of telefonisch vertellen wat de mogelijkheden zijn.
Er zijn veel mogelijkheden, we nemen ze graag met u door!

Op zoek naar andere mokken? Bekijk dan ons volledige assortiment mokken.