Loading...

Please wait...

Plastic mokken bedrukken

12 producten

Producten per pagina

Plastic mokken bedrukken

Plastic mokken en plastic bekers bedrukken met je logo, je tekst of slogan. Mokken van kunststof hebben een groot voordeel ten opzicht van aardewerk of porseleinen mokken : plastic mokken breken niet zo snel! In sommige situaties zoals kinderdagverblijven, in verzorgingsinstellingen en in de kantine van de sportclub of het zwembad is dat natuurlijk uitermate handig!
Daarnaast zijn plastic mokken veel lichter dan aardewerk mokken en dat is voor een aantal doelgroepen zoals kinderen, senioren en zieken ook prettig. Met twee grote voordelen moeten we ook een nadeel noemen: plastic mokken zijn lastiger te bedrukken dan eenzelfde opdruk op een mok van porselein of aardewerk omdat de verf moeilijker hecht op plastic dan op keramiek. Voor plastic mokken en kunststof bekers wordt dan ook handwas aangeraden, dan blijft de opdruk langer behouden.
Een groot aantal mokken van kunststof die we aanbieden, wordt in Europa gemaakt, in Groot Brittanië. Daar is een kunststoffabriek gevestigd die een zere hoge kwaliteit plastic mokken levert in diverse formaten en versies. Ze zijn er met grip en zonder grip maar ook met of zonder handvat / oor. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in héél veel kleuren en kan je ook de kleur combinatie van de mok, de grip en de deksel aanpassen aan je eigen kleurwensen. Een roze mok met een groene grip en een blauw deksel, dat kan gewoon! Daarnaast hebben we ook bekers van kunststof zonder oor, stadium of festival cups, mugs to go, herbruikbare plastic glazen…. kom eens kijken!

Op zoek naar andere mokken? Bekijk dan ons volledige assortiment mokken.