Loading...

Please wait...

Spoedlevering mokken

10 producten

Producten per pagina

Spoedlevering mokken

Vergeten dat je naar de beurs gaat? Tóch nog een leuk cadeautje uitdelen? Als je via de spoedlevering mokken wilt bestellen, dan kan dat bij Promo2000. We hebben een aantal mokken in ons assortiment die al in 3 werkdagen gedrukt en bij jou thuis o op het werk bezorgd kunnen worden. De mokken die we snel kunnen leveren, zijn dat mokken die bewerkt worden met sublimatiedruk. Het woord sublimatiedruk komt van het werkwoord sublimeren. Dat betekent ; het van een vast stof overgaan in een gasvorm zonder eerst vloeibaar te worden’. Maar hoe werkt dat dan? Eerst wordt je  logo of afbeelding in spiegelbeeld digitaal fullcolor op een special transferfolie gedrukt.  Dat folie wordt bevestigd op een mok die van te voren van een polyester coating is voorzien. Van die coating zie je niets, die is volkomen onzichtbaar. De mok met transfer wordt in een transferpers geplaatst die die zorgt dat de inkt  in de coating wordt geperst. Met die techniek kan je heel snel en zonder dat de mokken weer in de oven moeten, fullcolor afbeeldingen op een mok drukken.
Mokken die met PMS-kleuren gedrukt worden ( transferdruk) hebben een veel langere levertijd omdat die techniek veel meer handelingen vergt. De eerste twee handelingen, namelijk het maken van een transfer en het bevestigen van het transfer op de mok, zijn ongeveer hetzelfde als bij sublimeren. Maar daarna moeten de mokken in de oven gezet worden en gebakken worden. De oven wordt heel langzaam aan hoger gezet om het uit elkaar springen van het keramiek te voorkomen. Als het motief is opgebrand op het glazuur van de mok, moet het ook weer heel langzaam afkoelen.  Dat proces kost vooral veel tijd én moelijker handelingen.
Vandaar dat onze spoedmokken met een fullcolor opdruk via sublimatie bewerkt worden zodat jij toch op tijd je mokken kunt uitdelen!