Loading...

Please wait...

Eco reisbekers

12 producten

Producten per pagina

Eco reisbekers.

Bij eco reisbekers gaan we uit van de bamboe mugs. Bamboe is een milieuvriendelijk materiaal en licht in gewicht. Omdat bamboe een natuurlijk materiaal is, kunnen er wat lichte kleurverschillen in sommige batches optreden. Bamboe groeit snel en kan dus snel geoogst worden. Daarnaast heeft bamboe relatief weinig water nodig. Bovendien zijn de bamboevezels goed te vermengen met andere vezels en grondstoffen zoals PP.  PP is polypropyleen, een kunststof dat zorgt voor de ‘hardheid’van het materiaal. PP is recyclebaar. De bamboevezels worden dus vermengd met PP-vezels om het product stevig en sterk te maken.
De mokken en mokjes van bamboe die wij aanbieden, zijn soms enkelwandig en soms dubbelwandig. Als een mokje dubbelwandig is, isoleert de mok beter en blijft warme koffie dus langer warm. Bij elk artikel staat specifiek vermeld of het om een enkelwandige mok gaat of over een dubbelwandige mok.
Voor deze mokken adviseren we handwas. Hoewel de mok zelf prima in de wasmachine zou kunnen, is de opdruk niet bestand tegen zo hoge temperaturen en zou de opdruk er af gaan.