Het kan zijn dat het door een storing niet lukt om uw bestelling te plaatsen. Wij helpen u heel graag verder met kennis en advies. U kunt ons bereiken via de chat, op 085 792 0071 of info@promo2000.nl

Custom made paraplu's bedrukken

Zelf een paraplu ontwerpen? Bij Promo2000 kan het. Kies zelf het materiaal, frame, handvat, handmatig of automatische sluiting, bespanning en natuurlijk de opdruk op de paraplu. Jou logo of tekst kan op elke paraplu gedrukt worden. 

Breng jouw organisatie jouw doelgroep onder de aandacht. Met deze zelf ontworpen paraplu's val jij zeker op. 

1 product

Set Descending Direction
  1. Paraplu's Foto Custom made
    Paraplu's Foto Custom made
    • In 20 werkdagen
    • 48 vanaf € 33,95
    • 480 vanaf € 31,95

1 product

Set Descending Direction

Zelf een paraplu ontwerpen? Bestel eenvoudig en snel

Je zelf ontworpen paraplu laten produceren? Dat kan! Er is veel keus in kleuren, afmetingen en materialen voor het doek en voor het skelet van de custom made paraplu.Bij ene eigen ontwerp paraplu kan ook een fullcolor allover bedrukking gemaakt worden of een paraplu met verschillend gekleurde panelen. Op die manier kan je de kleuren van je logo mooi verwerken in je promotiemateriaal. Op die manier wordt je paraplu niet alleen een handig artikel maar ook een mooi bedrukt relatiegeschenk. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten custom made paraplu's dan kun je contact met ons opnemen.