Loading...

Please wait...

Basic paraplu's bedrukken

19 producten

Producten per pagina

Basic paraplu’s bedrukken? Bedrukte paraplu’s zijn ideale relatiegeschenken voor een prima prijs! Paraplu’s met een opdruk zijn nog steeds een favoriet promotieartikel. Een bedrukt paraplu met jouw eigen logo geeft meerwaarde aan jouw bedrijf, zorgt voor een duidelijke en blijvende promotie en geeft een professionele uitstraling. Bedrukte paraplu’s zijn geschikt om weg te geven tijdens evenementen, jubilea, op de beurs, bij een opening, of tijdens open dagen. De paraplu’s zijn leverbaar in verschillende kleuren. Bekijk de categorie ‘goedkope paraplu’s bedrukken‘ om alle goedkope paraplu’s te zien. 

Basic paraplu’s bedrukken? Bestel hier eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte basic paraplu’s bestellen. In onderstaande assortiment kun je een paraplu kiezen die bij jou past. Alle paraplu’s kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Let op de verschillende drukmogelijkheden en drukformaten, die kunnen per paraplu verschillen. Je logo op een paraplu wil je zo optimaal mogelijk weergeven.

Paraplu’s met opdruk uitkiezen.

Paraplu’s met opdruk uitkiezen kan ingewikkeld zijn als je niet weet waarop je moet letten. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten paraplu’s dan kun je contact met ons opnemen.
Tips voor het kiezen van een bedrukte paraplu

  • let op de soort stof waarmee de segmenten zijn bespannen, 
  • let op het materiaal waarvan het handvat is gemaakt ( houdt de paraplu lekker vast?),
  • let op de doorsnede van de uitgeklapte paraplu, niets is zo vervelend als een te kleine paraplu.