Loading...

Please wait...

Goedkope opvouwbare paraplu's bedrukken

4 producten

Producten per pagina

Goedkope opvouwbare paraplu’s bedrukken? Dat kan, wij hebben diverse paraplu’s in ons assortiment met een zachte prijs. In deze categorie vind je de opvouwbare paraplu’s die goedkoop bedrukt kunnen worden met een logo of tekstje. De opvouwbare paraplu’s zijn voor jou geselecteerd op:

  • een goede kwaliteit-prijsverhouding,
  • goede opdrukmogelijkheden,
  • verkrijgbaarheid van diverse kleuren
De aller-goedkoopste paraplu’s hebben wij niet in het assortiment omdat die niet voldoen aan de norm die wij hanteren: goede bedrukking en langdurig gebruik. Bekijk de categorie ‘opvouwbare paraplu’s bedrukken‘ om alle opvouwbare paraplu’s te zien. 

Goedkope opvouwbare paraplu’s bedrukken? Bestel hier eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte goedkope opvouwbare paraplu’s bestellen. In onderstaande assortiment kun je een paraplu kiezen die bij jou past. Alle paraplu’s kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten paraplu’s dan kun je contact met ons opnemen.

Opvouwbare paraplu’s bedrukken.

Opvouwbare paraplu’s bedrukken gaat per segment. Een segment is het stuk stof tussen twee baleinen in. De meeste paraplu’s hebben 6 of 8 segmenten. De prijs is gebaseerd op een opdruk op één segment. Omdat je niet meerdere segmenten tegelijkertijd kan bedrukken, is er een meerprijs voor opdruk op meerdere segmenten. In sommige gevallen is het ook mogelijk om het hoesje te drukken. Kies in elk geval een duidelijke opdruk in contrasterende kleuren voor een zo optimaal mogelijke zichtbaarheid. Druk geen donkerrode kleur op een zwarte ondergrond maar wél een witte opdruk als de paraplu van zichzelf zwart is.