Loading...

Please wait...

Bic pennen

16 producten

Producten per pagina

Bic pennen bedrukken doe je bij Promo2000.

Ons uitgebreide assortiment omvat onder andere de bekende bedrukte Clic Stic, de Media Clic, Media max, Round Stic,  Wide body en de bekende M10. Maar wist je ook dat er digitaal bedrukt kan worden op een aantal modellen? Kijk eens bij de Media Clic digital of de Clic Stic digital, dan kun je zien welke leuke mogelijkheden er zijn. Of wil je liever een milieubewuste balpen? Kies dan voor de Ecolutions, deze pennen worden deels geproduceerd van gerecycled kunststof. Kiezen voor bedrukte BIC pennen is kiezen voor kwaliteit!

Bic M10 balpen bedrukken

De balpen van het model M10, het wereldberoemde ongeëvenaarde model waarmee het merk zijn bekendheid verwierf. Op de houder van de balpen kan een opdruk in maximaal 2 drukkleuren. Nu te bestellen in frisse kleurenén,donkerblauw, zwart, oranje, roze, lichtblauw (richting cyaan), roze, geel en wit met opdruk! Deze balpen heeft een gemiddelde levertijd van 10 werkdagen na akkoord op de digitale proef.

Bic pennen bedrukken? Bestel hier eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte pennen bestellen. In onderstaande assortiment kun je de pen kiezen die bij jou past. Alle pennen kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten pennen dan kun je contact met ons opnemen. Pennen bedrukken is onze specialiteit! Bekijk de categorie ‘merk pennen‘ om alle merk pennen te zien die bedrukt kunnen worden.