Loading...

Please wait...

Cross pennen

5 producten

Producten per pagina

Cross

Al meer dan 166 jaar vindt Cross schrijfinstrumenten telkens opnieuw uit en combineert zij vernuft in design met vakmanschap van juweelkwaliteit. Cross was Amerika’s eerste fabrikant van hoogwaardige schrijfinstrumenten en dat betekent dat Cross al lange tijd pennen maakt waar mensen gebruik van maken, van afhankelijk zijn en van genieten.

Geschiedenis van Cross

Cross was een zeer vaardige pennen- en potloodmaker; hij gaf zijn kennis door aan zijn zoon, Alonzo Townsend Cross. In 1916, verkocht de familie het bedrijf aan zijn employee, Walter R. Boss, die Cross liet groeien. Tegenwoordig zit Walters kleinzoon in de directie. Maar Cross is  niet het meest trots op wat er allemaal is veranderd in de 160 jaar dat ze bestaan. Cross is ook trots op wat er niet is veranderd. Het hoofdkantoor bevindt zich nog steeds in het mooie Lincoln, Rhode Island, net buiten Providence, en A.T. Cross is er trots op dat het nog steeds deel uitmaakt van de gemeenschap die we hebben helpen opbouwen. En ze maken nog steeds pennen, vulpennen, rollers en vulpotloden die hun gelijke in kwaliteit en waarde niet hebben: de Cross Century is legendarisch, De Baily en de Beverly zijn topartikelen en de Tech2 voldoet aan alle moderne eisen.

Cross pennen graveren

Bij Promo2000 ben je aan het goede adres voor jouw gegraveerde Cross pennen. We zijn trots dat we Cross op onze site mogen presenteren en tonen graag de Cross Century, Cross Edge, Cross Tech2, Cross Tech 3, de Cross Beverly, Cross ATX en de Cross Baily.

Bekijk de categorie ‘merk pennen‘ om alle merk pennen te zien die bedrukt en gegraveerd kunnen worden.