Loading...

Please wait...

Senator pennen

Categorieën

Categories

Filters

Filter op prijs

 

drukhoogte pen

merk

levertijd

materiaal

kleur

soort pen

schrijfkleur

mechanisme pen

minimale afname

kenmerken pen

druktechniek

Producten 1–36 van 39

Producten per pagina

Senator Pennen

Senator pennen bestel je bij Promo2000Wat valt er nog te zeggen over de marktleider in bedrukte pennen in Europa? Dat ze altijd uitstekende kwaliteit leveren, telkens weer een groot kleurenpalet aanbieden en de nieuwste druktechnieken gebruiken, dat wist je vast al. Vandaar dat wij ons beperken tot het noemen van de bekendste kunststof modellen, de Senator Superhit, de BIG, de Challenger, de Point, de Verve, de Dart en de New Spring. Maar kijk ook eens bij de metalen pennen van Senator. De Visir, de Solaris, de Nautic en de Delgado zijn zeker de moeite waard!

Senator kwaliteit

De kwaliteit van de bedrukking maakt deze pennen uitstekende giveaways. promotiepennen, uitdeelpennen of relatiegeschenken. Er worden ruim een miljoen pennen per dag in de Senator fabriek geproduceerd. In Duitsland wordt alles in eigen hand gehouden: van idee tot concept, de gehele productie en dus ook de productie van de vullingen, de assemblage, het bedrukken en de logistiek voor verzending. Op die manier kan elke stap in het proces nauwlettend worden geobserveerd en zijn aanpassingen mogelijk. Al meer dan 30 jaar, sinds de oprichting van het bedrijf door Friederich Merz, worden er pennen geproduceerd en dat zegt wel wat over de kwaliteit. In Europa is Senator marktleider in bedrukte pennen. Wereldwijd staan ze op nummer drie. Met Senator bedrukte pennen weet je dus dat je wat goeds in handen hebt.

Senator pennen bedrukken

Afhankelijk van het opdruk vlak van de pen zijn deze pennen met jouw tekst of logo te bedrukken, metalen clips zijn te graveren. Een aantal pennen kan zeer groot en zelfs rondom bedrukt worden zodat je optimaal gebruik maakt van de druk-mogelijkheden. Er worden zeer moderne druktechnieken gebruikt zoals
1. 360 graden druk, per PMS kleur gezet
2. HD print in fullcolor, op een witte polished ondergrond. Voordelig en groots!
3. Digitale fullcolor druk, op gekleurde ondergrond. Veelkleurige kwaliteit!

Advies nodig bij het kiezen van een Senator? Ons customerserviceteam staat voor je klaar om samen met jou de juiste pen voor jouw opdruk te vinden. Pennen bedrukken is onze specialiteit! Bekijk de categorie ‘merk pennen‘ om alle merk pennen te zien die bedrukt kunnen worden.