Loading...

Please wait...

Promotiepennen

Categories

Filters

Drukhoogte

Merk

Levertijd

Materiaal

Kleur

Capactiteit

Soort

Kleur

Materiaal

Mechanisme

Minimale afname

Productverpakking

Productverpakking

Kenmerken

Druktechniek

Producten 1–36 van 382

Producten per pagina

Pennen bedrukken doe je bij Promo2000

Bedrukte promotiegeschenken zijn trendy. Pennen bedrukken zijn al heel lang een populair promotiemiddel en vandaag de dag zijn de drukmogelijkheden zo groot en is er zo veel keus, dat eigenlijk alles mogelijk is. Deze ruime keus is er ook in andere bedrukte reclameartikelen. Het is belangrijk dat je bedrijf zich onderscheidt van andere bedrijven en bedrukte pennen kunnen met de vele opdrukmogelijkheden en modellen daar prima mee helpen.

Iedereen kijkt naar pennen met opdruk, je ziet in een ogenblik al wat er op staat zonder dat je je daarvan bewust bent Logisch dat de pen nog steeds een succesvol promotiemiddel is. Het is dan ook niet vreemd dat de pen als best presterende promotiemiddel wordt gewaardeerd (Emerce). Er zijn meer redenen waarom pennen het zo goed doen als reclamemiddel. Bedrukte pennen

  • zijn goedkoop in aanschaf
  • worden bijna dagelijks gebruikt
  • wisselen gemiddeld 7x van eigenaar
  • zijn breed inzetbaar (festivals, vergaderingen, beurzen, evenementen etc.)
  • liggen in het zicht

Kortom: bedrukte pennen zijn een ideale en goedkope manier om op te vallen bij jouw klanten, prospects en relaties. Wees slim en effectief in jouw marketing door bedrukte pennen weg te geven aan personeel en relaties.

 

Branding door middel van bedrukte pennen met logo

Bedrukte pennen met logo zijn ideale communicatiemiddelen die absoluut een plek verdienen in een goede marketingmix. Met branding vertel je wie je bent en wat je doet en om die boodschap te verspreiden, kan je verschillende dingen doen. Zo kun je bijvoorbeeld pennen laten bedrukken met:

  • je logo
  • je bedrijfsnaam
  • je website
  • quotes en slogans die aansluiten bij jouw bedrijfsfilosofie

De mogelijkheden voor bedrukte pennen zijn eindeloos!

 

Voordelig pennen met opdruk bestellen

Bij Promo2000 kun je al vanaf slechts €0,22 je eigen bedrukte pennen bestellen met logo bij een oplage van 1000 stuks. Pennen laten maken wordt voordeliger hoe groter de oplage. De juiste hoeveelheid bestellen is altijd een kunst. Je wilt niet jaren lang een aantal dozen pennen hebben liggen, maar nog vervelender is het als je al heel snel nieuwe pennen moet bestellen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment pennen van verschillende kleuren, formaten of uitvoeringen en accessoires:

Kies voor een opdruk met 1 tot 4 kleuren of voor een fullcolor opdruk. Mogelijkheden genoeg om van jouw pennen bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam absolute eye-catchers te maken.

Bekijk rustig het aanbod in de webshop om de perfecte pen te vinden voor jouw marketingdoeleind(en).

 

Bedrukte promotiemiddelen

Pennen zijn erg succesvol als gepersonaliseerd promotiemiddel. Pennen zijn echter niet de enige relatiegeschenken die erg goed scoren. Denk bijvoorbeeld ook aan andere veel gebruikte promotieartikelen, zoals tassen, notitieblokken en bijvoorbeeld mokken. Daarom mogen deze topproducten niet ontbreken in ons assortiment. Bij ons kan je terecht voor bedrukte

 

Relatiegeschenken bedrukken doe je bij Promo2000

Promo2000 bestaat al sinds het jaar 2000 en is uitgegroeid tot één van de best beoordeelde webshops voor bedrukte pennen en relatiegeschenken van Nederland! Met ons ongekend grote aanbod zijn wij dé nummer 1 in relatiegeschenken. Pennen met opdruk bestellen? Promo2000 is dan precies wat je zoekt. Heb je vragen over een bestelling of over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!