Het kan zijn dat het door een storing niet lukt om uw bestelling te plaatsen. Wij helpen u heel graag verder met kennis en advies. U kunt ons bereiken via de chat, op 085 792 0071 of info@promo2000.nl

Floating pennen bedrukken

Floating pennen bedrukken doe je bij Promo2000, voorheen Pennenland. Wij leveren al sinds het jaar 2000 bedrukte floating pennen aan Nederland en België. In ons grote en diverse assortiment vind je zeker de pen die bij jouw budget past. Advies nodig over floating pennen met logo? Onze pennenspecialisten staan voor je klaar.

2 producten

Set Descending Direction
 1. Floating bewegende pen
  Floating bewegende pen
  • levertijd op aanvraag
  • 500 vanaf € 1,90
  • 10000 vanaf € 0,90
 2. Floating ontwerp
  Floating ontwerp
  • levertijd op aanvraag
  • Prijs op aanvraag

2 producten

Set Descending Direction

Floating pennen bedrukken bij Promo2000

Floating pennen bedrukken doe je bij promo2000! Wie kent ze niet? De pennen waarin een figuur heen en weer beweegt of een afbeelding op en neer gaat. Ze bestaan nog steeds en ze worden helemaal naar jouw wens gemaakt! De floating pennen, float pennen of floater pennen zijn populair omdat ze geheel custom-made worden geproduceerd. Pennen bedrukken is onze specialiteit! Bekijk de categorie 'pennen bedrukken' om alle pennen te zien die bedrukt kunnen worden. 


Bedrukte floating pennen

Jouw idee wordt werkelijkheid. Er zijn je al veel bedrijven voorgegaan, onder andere in de sector transport, denk aan rijdende auto's en vrachtwagens, varende boten of vliegtuigen die heen en weer vliegen. Maar ook bekende merken in frisdrank, koffie, banden, snoepgoed weten de floating pen te waarderen.