Loading...

Please wait...

Floating pennen

2 producten

Producten per pagina

Floating pennen bedrukken

Wie kent ze niet? De pennen waarin een figuur heen en weer beweegt of een afbeelding op en neer gaat. Ze bestaan nog steeds en ze worden helemaal naar jouw wens gemaakt! De floating pennen, float pennen, bewegende pennen of floater pennen zijn populair omdat ze geheel custom-made worden geproduceerd. Pennen bedrukken is onze specialiteit! Bekijk de categorie ‘pennen bedrukken‘ om alle pennen te zien die bedrukt kunnen worden.

Bedrukte floating pennen

Jouw idee wordt werkelijkheid. Er zijn je al veel bedrijven voorgegaan, onder andere in de sector transport, denk aan rijdende auto’s en vrachtwagens, varende boten of vliegtuigen die heen en weer vliegen. Maar ook bekende merken in frisdrank, koffie, banden, snoepgoed weten de floating pen te waarderen.

Zo werkt een floating pen

De pen bestaat uit een bovenste deel en een onderste deel. In het onderste deel zit een vulling. Dat onderste deel kan in veel kleuren en materialen geleverd worden. In het bovenste deel speelt het ‘verhaal’ zich af. Het deel is in 2 delen gesplitst, de voorkant en de achterkant. In de achterkant kan een tekst / url aangebracht worden. De voorkant bestaat uit een transparant kunststof koker waarin een achtergrond, een floater en een voorgrond is geplaatst. De achtergrond is een tekening of foto van een situatie of plaatsaanduiding waar het gebeurt. De floater is een transparant stukje folie waarop een voorwerp staat afgebeeld. De voorgrond is ook  en afbeelding van een voorwerp of landschap. De floater beweegt door de toevoeging van vloeistof aan de kunststof transparante buis, tussen de achtergrond en de voorgrond heen en weer. En voilá, de floating pen!