Loading...

Please wait...

Klein aantal pennen bedrukken

15 producten

Producten per pagina

Een klein aantal pennen bedrukken kan bij Pennenland! Geen grote dozen vol pennen als je slechts één doosje nodig hebt. Al vanaf 100 stuks kunststof en 25 stuks metalen luxe pennen, voorzien van opdruk of gravure van jouw logo. Er wordt onderscheid gemaakt tussen metalen pennen en kunststof pennen.

Speciaal voor jou hebben we pennen geselecteerd, die in kleine aantallen besteld kunnen worden. De pennen in kleine oplage bedrukken kunnen we bedrukken met jou logo, tekst, of andere opdruk, maar deze kunnen we natuurlijk ook zonder opdruk leveren. Pennen zijn een ideaal product om reclame te maken voor jou organisatie, een goede kwaliteit pen en bedrukking staat dus voorop. Bij Pennenland werken wij samen met onze klanten om tot het beste resultaat te komen.

Pennen in kleine oplage bedrukken en bestellen

Nadat wij jou offerte aanvraag hebben ontvangen nemen wij contact met jou op om je aanvraag te bespreken. Ook ontvang je een drukproef, waarop je kan zien waar en hoe de reclame bedrukt zal worden. Ben je akkoord op de drukproef en offerte? Dan nemen we de pennen in productie en wordt op de afgesproken leverdatum de pennen bij jou afgeleverd. Heb jij vragen over een van onze pennen in kleine oplage? Neem dan contact met ons op.