Loading...

Please wait...

Markers bedrukken

22 producten

Producten per pagina

Markers bedrukken kan bij Promo2000 !

Markers bedrukken? Markeerstiften bedrukken? Markers of markeerstiften zijn stiften die een felle kleur inkt hebben zodat je bepaalde delen van de tekst met een extra kleur kunt accentueren. Dan weet je straks nog welke delen van een tekst belangrijk waren. Ze worden veel gebruikt door scholieren maar ook zeker door iedereen die op kantoor werkt. De eerste markeerstoften werden op de markt gebracht door de firma Carters Ink in 1963 onder de naam ‘Hi-Liter’. De meest gebruikelijke fluorkleur is geel omdat je de oorspronkelijke tekst nog goed kunt lezen ook al ben je er met de markeerstift overheen gegaan. Er zijn ook markers met andere kleuren zoals blauw, roze, groen of duomarkers en markers met meerdere kleuren bij elkaar of in een bijzondere vorm.

Markers hebben verschillende namen: markeerstfiten, highligters, markerstiften, markerpennen, markeerpennen, fluorstiften, accentueerstiften, accentstiften, markeurs, arceerstiften.
Tegenwoordig zijn echt de leukste vormen beschikbaar: niet alleen de korte robuuste versies maar ook de dunnere lange uitvoering. Dan hebben we markers in de vorm van een mannetje, in de vorm van een bloem, markeer-injectie-stiften, een hand met vingers als markeerstift en zelfs visjes die een fluoriserende stoft hebben. Daarnaast zijn ook de bekende merken bij de markeerstiften vertegenwoordigd zoals BIC en ook STAEDTLER en STABILO die in 1971 de bekende Stabilo Boss introduceerde ( de bekende korte markeerstift met zwarte dop) waarvan de inkt niet door het papier heen drong maar netjes op één zijde van het papier bleef zonder door te drukken of af te geven.

Bekijk de categorie ‘(Vul)potloden en markers bedrukken‘ markers te zien die bedrukt kunnen worden.