Loading...

Please wait...

Schrijfmappen bedrukken

Categories

Filters

Filter op prijs

 

drukhoogte pen

merk

levertijd

materiaal

kleur

soort pen

schrijfkleur

specificaties schrijfmap

mechanisme pen

minimale afname

kenmerken pen

druktechniek

productformaat

Producten 1–36 van 141

Producten per pagina

Schrijfmappen bedrukken doe je bij Promo2000

Personaliseren wordt steeds populairder. Bedrukte schrijfmappen zijn geen standaard promotieartikel, maar het wordt wel steeds vaker ingezet als relatiegeschenk. Veel bedrijven geven promotieartikelen weg. Hoe val jij met je boodschap dan op? Gelukkig kan je een bedrukte schrijfmap gemakkelijk (en goedkoop) personaliseren met bijvoorbeeld jouw logo.

Je valt op met een bedrukte schrijfmap. Bewust of onbewust, je kijkt toch naar een bedrukking. Een schrijfmap bedrukken is een slim idee, mede omdat een schrijfmap:

  • Een luxe uitstraling heeft en dus gewaardeerd zal worden door de ontvanger
  • Een nuttig geschenk is
  • Een uniek geschenk ik
  • Breed inzetbaar is (evenementen, college’s, cursussen, beurzen, etc.)

Kortom: bedrukte schrijfmappen zijn een slimme, maar ook zeker een goedkope manier om op te vallen bij jouw relaties. Bedrukte schrijfmappen weggeven aan personeel, vrienden, familie en overige relaties heeft effect.

 

Branding met behulp van bedrukte schrijfmappen

Bedrukte schrijfmappen zijn niet meer weg te denken in een goede marketingmix.  Branding met schrijfmappen kan op verschillende manieren. Zo kan je schrijfmappen laten bedrukken met:

  • Je logo
  • Bedrijfsnaam
  • Je website
  • Quotes

Er zijn veel mogelijkheden en we helpen je graag bij je keuze!

 

Voordelig schrijfmappen laten bedrukken

Bij Promo2000 kan je al vanaf slechts €0,20 je eigen bedrukte notitieblok bestellen bij een oplage van 1000 stuks. Je hebt keuze uit een ruim assortiment schrijfmappen (of soortgelijk) van verschillende artikelen, modellen, kleuren of formaten, waaronder:

Kies voor een opdruk met kleur of gravure. Mogelijkheden genoeg om jouw schrijfmap te laten uitblinken.

Neem rustig de tijd om ons aanbod door te nemen of geef je wensen aan ons door.

 

Bedrukte relatiegeschenken

Schrijfmappen zijn zeer effectief als promotieartikel met personalisatie. Bedrukte schrijfmappen zijn echter niet de enige artikelen die werken. Denk ook aan alternatieve relatiegeschenken die veel gebruikt worden, zoals pennen, tassen, mokken en snoep. Hiervoor kun je ook bij ons terecht. Zo hebben wij:

 

Relatiegeschenken bedrukken doe je bij Promo2000

In het jaar 2000 is Promo2000 opgericht en sindsdien zijn we uitgegroeid tot één van de best beoordeelde webshops voor bedrukte schrijfmappen en relatiegeschenken van Nederland! Heb je vragen en/of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met ons sales team. Wij helpen je graag!