Loading...

Please wait...

Kubusblokken bedrukken

17 producten

Producten per pagina

Kubusblokken bedrukken bij Promo2000!

Kubusblokken bedrukken, vierkant de beste keus! Er worden twee termen, vaak random, gebruikt. Kubusblokken en kubushouders. Maar er is wel een verschil tussen die twee:
Kubusblokken zijn blokken papier die gemaakt zijn door alle velletjes op de rug aan elkaar te lijmen. De velletjes papier worden per stuk bedrukt of de opdruk wordt op de zijkant of zijkanten van het blok geplaatst.
Een kubushouder is een kunststof kubus waarin losse velletjes memo papier bewaard kunnen worden. Bij een bedrukte kubushouder wordt de houder bedrukt op één of meerdere zijden. De houder wordt meestal per PMS kleur gedrukt middels tampondruk maar er zijn ook mogelijkheden voor een digitale fullcolor opdruk, meestal mogelijk op een witte houder. De kubushouder is verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en vormen : van een uiterst strakke en functionele kubus tot modellen die de vorm hebben van een container en of waarin je ook pennen kunt neerzetten.

Bij een combinatie van een kubushouder met opdruk én bedrukte velletjes papier komen we ene uitdaging tegen want kubusblokken worden gedrukt bij een papierdrukker die gespecialiseerd is in het bedrukken van papier. De kubusblokken daarentegen worden gedrukt door een drukker die bekend is en de machinerie heeft voor digitale print op kunststof of tampondruk. Er zijn geen drukkerijen die beide technieken in huis hebben. Als je dus zowel bedrukte velletjes als ook een bedrukte houder wilt, zal het drukproces en de logistiek gecompliceerder zijn. Er zijn wel mogelijkheden maar die zijn iets beperkter.

Wil je advies over de verschillende soorten kubusblokken, dan kun je contact met ons opnemen. Voor ons totale aanbod aan sticky notes en kubusblokken, kijk bij onze categorie ‘Sticky notes en kubusblokken‘.