Loading...

Please wait...

A4 Schrijfmappen promo bedrukken

Categorieën

Categories

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

specificaties schrijfmap

minimale afname

druktechniek

productformaat

26 producten

Producten per pagina

A4 Schrijfmappen promo bedrukken bij Promo2000!

A4 schrijfmappen promo bedrukken bij Promo2000 : daar kan je goed terecht om je goedkope schrijfmappen en documentenmappen te bestellen. Kijk gerust rond op onze site voor een groot assortiment schrijfmappen geschikt voor dagelijks gebruik.
Een schrijfmap met logo is een gewaardeerd cadeau. Er zijn veel modellen verkrijgbaar dus voor jouw wensen zal er zeker iets te vinden zijn. Het totale aanbod van A4 mappen vind je in de categorie ‘Schrijfmappen bedrukken A4‘.

Van welk materiaal is een schrijfmap?

Er zijn schrijfmappen van echt leder en mappen van PU kunstleder en allemaal scherp geprijsd. Er zijn zelfs gekleurde schrijfmappen dus ook voor wie de boel wat wil opfleuren, kan bij ons terecht. Zo hebben wij het uitermate populaire model Perugia in ons assortiment. Die specifieke schrijfmap is verkrijgbaar in blauw, rood, roze, geel, bruin, wit, oranje, lichtgroen en, hoe kan het ook anders, ook in zwart. Dit model is zo populair omdat het een basic map is die zeer goed geprijsd is. En de map wordt geleverd inclusief een schrijfblok en een balpen dus je hebt je alles in één keer compleet.

Zit er een schrijfblok in de schrijfmappen?

De meeste schrijfmappen worden geleverd met een gelineerd schrijfblok erbij maar bij de beschrijving onder de tab ‘details’ kan je lezen wat precies inclusief is bij de specifieke schrijfmap. Bij de tab ‘bewerking’ staat beschreven van het drukformaat is en hoeveel kleuren er gedrukt zouden kunnen worden. Als je niet zeker weet of jouw logo geschikt is voor een opdruk, laat je logo dan even zien en beoordelen door onze dames van de customer-service, zij helpen je graag verder!