Loading...

Please wait...

Sleutelhangers bedrukken

Categorieën

Categories

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

functie van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Producten 1–36 van 168

Producten per pagina

Sleutelhangers bedrukken 

Personalisatie wordt tegenwoordig steeds populairder en sleutelhangers bedrukken wordt steeds makkelijker en er zijn meer mogelijkheden dan ooit te voren. Dat is mede te danken aan het feit dat er steeds nieuwe materialen mogelijk zijn en nieuwe druktechnieken ontwikkeld worden.  Gepersonaliseerde sleutelhangers bestaan al lang maar ze zijn nog steeds populair en worden vaak ingezet als relatiegeschenk. Er is een groot aanbod in nagenoeg alles wat te maken heeft met relatiebeheer. Daarom is het zo belangrijk om op te vallen tussen alle concurrenten die spullen weggeven aan hun relaties. Gelukkig kan je een bedrukte sleutelhanger snel, gemakkelijk en goedkoop heel persoonlijk maken.

Een bedrukking trekt de aandacht, of je er nu bewust of onbewust mee bezig bent. Een sleutelhanger met logo als relatiegeschenk is slim, omdat bedrukte sleutelhangers:

  • Functioneel kunnen zijn (neem bijvoorbeeld de winkelwagenmunt)
  • Iedere dag bekeken worden
  • Niet veel hoeft te kosten
  • Breed inzetbaar is (evenementen, beurzen, festivals, open dagen, etc.)

Dus, bedrukte sleutelhangers zijn de ideale, maar ook zeker goedkope, manier om op te vallen bij relaties. Bedrukte sleutelhangers bestellen werkt goed als je het hierna weggeeft aan vrienden, familie, klanten, personeel, prospects en overige relaties.

Promotie sleutelhangers

Een bedrukte sleutelhanger is het ideale communicatiemiddel om je marketingmix te ondersteunen. Branding of promotie met behulp van sleutelhangers is op verschillende manieren toe te passen. Enkele voorbeelden van personalisatiemogelijkheden zijn o.a. bedrukking of gravure met:

  • Je logo
  • Bedrijfsnaam
  • Je website
  • Tekst waarmee je jouw marketingcampagne ondersteunt

Genoeg keuze dus!

 Voordelig sleutelhangers bedrukken

Bij Promo2000 kan je al vanaf slechts €0,21 gepersonaliseerde sleutelhangers bestellen bij een oplage van 1000 stuks. Met ons ruime assortiment heb je keuze uit verschillende modellen, functies en kleuren, waaronder:

Kies voor een opdruk met 1 tot 4 kleuren, een fullcolor opdruk of gravure. Mogelijkheden genoeg om de bedrukte sleutelhangers in het zicht te krijgen van jouw relaties.

Jouw perfecte logo sleutelhanger vind je bij ons! Ons ruime assortiment biedt veel mogelijkheden voor jouw marketingdoeleind(en).

 

Bedrukte relatiegeschenken

Sleutelhangers zijn erg succesvol als gepersonaliseerd promotieproduct. Bedrukte sleutelhangers zijn echter niet de enige producten die aanslaan bij je relaties als geschenk. Denk ook aan andere voorwerpen, zoals pennen, tassen en snoep. Ook hiervoor kun je bij ons terecht:

Relatiegeschenken bedrukken bij Promo2000

Met onze, ruim 20 jaar, ervaring ben je bij Promo2000 aan het juiste adres voor al je relatiegeschenken. Wij zijn de laatste jaren uitgegroeid tot één van de best beoordeelde webshops voor bedrukte sleutelhangers en overige relatieartikelen van Nederland! Heb je vragen over een bestelling, offerte of over de mogelijkheden? Bel, mail of chat gerust met onze klantenservice.Wij helpen je graag!