Loading...

Please wait...

Custom made sleutelhangers

Categorieën

Categories

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

functie van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

10 producten

Producten per pagina

Custom made sleutelhangers

Kan je niet de sleutelhanger vinden die je zoekt? Kijk dan eens bij onze custom made sleutelhangers. We kunnen jouw eigen ontwerp of je logo maken in diverse materialen:

  • hard kunststof 2D: we kunnen een platte vorm naar jouw wens uit hard kunststof uitsnijden en voorzien van een fullcolor logo. Het voordeel is dat dit materiaal heel licht is en dat er een CMYK opdruk op komt dus er zijn geen beperkingen in de opdruk.
  • hard kunststof 3D : van jouw gewenste vorm wordt een 3-dimensionale mal gemaakt waarin vloeibaar kunststof wordt gespoten dat hard wordt. Het vormpje kan in alle kleuren gemaakt worden. Opdrukmogelijkheden op een 3D-vormpje zijn beperkt maar het voorwerpje is een echt realistisch object in mini-uitvoering.
  • zacht PVC / rubber in 2D : je logo wordt van gekleurde rubber of zacht PVC gemaakt. Je krijgt dan een redelijk buigbaar object dat fijn aanvoelt en mooie heldere kleuren heeft. Op de achterzijde kan een opdruk toegevoegd worden.
  • zacht PVC / rubber in 3D : de vorm wordt 3 dimensionaal weergegeven, net zoals bij het harde kunststof #D maar in dit geval in rubber.
  • metaal : van je vorm wordt een 3D-mal  gemaakt en vloeibaar metaal wordt in die mal gegoten en hard uit. Metaal kan ook ingekleurd worden en een korte tekst of naam erin verwerken is mogelijk.
  • EVA / foam : de gewenste vorm wordt uit vellen zacht en gekleurd foam gesneden, die vellen worden op elkaar geplakt zodat er meerder laagjes ontstaan. Superlicht van gewicht! Een opdruk van tekst kan bijgeplaatst worden.