Loading...

Please wait...

Snoep bedrukken

Categories

Filters

Filter op prijs

 

merk

levertijd

materiaal

kleur

houdbaarheid

minimale afname

productverpakking

druktechniek

Producten 1–36 van 283

Producten per pagina

Snoep bedrukken doe je bij Promo2000

Relatiegeschenken personaliseren is een hot item. Steeds meer bedrijven zien de waarde in het bedrukken of graveren van een geschenk voor een relatie, in plaats van bijvoorbeeld het uitdelen van een standaard foldertje. Er is de laatste tijd veel bijgekomen qua bedrukte relatiegeschenken, maar nu kan zelfs snoep gepersonaliseerd worden! Met bedrukt snoep val je op. Promo2000 biedt goedkoop snoep, een snelle levering en hulp bij het uitzoeken van een product.

Bedrukt snoep trekt bewust de aandacht. Je hebt het vaak maar even in de hand, maar een bedrukking valt dan juist wel op. Je hebt op dat moment alleen maar aandacht voor dat snoepje op chocolaatje. Er zijn nog meer redenen om snoep te bedrukken en weg te geven aan relaties. We zetten een aantal op rij voor je:

  • Iedereen houdt van snoep en je zult zien dat je snel door je voorraad heen bent
  • Het is een relatief goedkoop promotiemiddel
  • Het kan je marketingcampagne versterken, zeker als je voor een thema/feestdag kiest
  • Snoep is breed inzetbaar (evenementen, beurzen, festivals, open dagen, etc.)

Kort gezegd, bedrukt snoep is niet alleen lekker, maar ook de ideale manier op op te vallen. Je relaties (vrienden, familie, klanten, prospects, personeel, etc.) zullen gepersonaliseerd snoep zeker waarderen!

 

Branding met snoep

Communicatie voeren door middel van snoep is de ideale manier. Jouw relatie zal met positie gedachten aan je terugdenken. Het personaliseren kan op verschillende manieren:

  • Je logo
  • Bedrijfsnaam
  • Je website
  • Persoonlijke quotes

Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Heb je een idee? Laat het ons weten. Wij kijken wat de beste optie voor je is.

 

Voordelig snoep laten bedrukken

Promo2000 biedt je de mogelijkheid om vanaf slechts €5,00 per kilo gepersonaliseerde zuurtjes te bestellen bij oplage van 100 kilo. Je hebt bij Promo2000 keuze uit verschillende snoepsoorten, modellen, kleuren en smaken. Tevens biedt Promo2000 nog meer eten en drinken aan. Zo heb je bijvoorbeeld:

De mogelijkheden tot bedrukking zijn groot. Bedruk je snoep met 1 tot 4 kleuren, fullcolor of reliëf. Hierdoor wordt het eindresultaat altijd mooi. Bekijk rustig het aanbod of geef je wensen door. Wij kijken en denken graag met je mee!

 

Bedrukte relatiegeschenken

Bedrukt snoep is erg succesvol als gepersonaliseerd promotieartikel. Bedrukt snoep is echter niet het enige wat goed scoort als geschenk, bedoeld ter verhoging van de relatie tussen jou en je klanten. Promo2000 biedt nog meer opties. Zo hebben wij andere categorieën waar je veel inspiratie uit kan halen. Kijk ook zeker even in de volgende productcategorieën:

 

Relatiegeschenken bedrukken doe je bij Promo2000

Opgericht in het jaar 2000, Promo2000 is inmiddels bekend in heel Nederland. We zijn in de afgelopen 18 jaar uitgegroeid tot één van de beste webwinkel voor bedrukte snoep en overige relatiegeschenken van Nederland! Wil je iets weten over een bestelling? Heb je vragen over welke chocolaatjes je het beste kan kopen? Of wil je een gratis sample opvragen? bel, mail of chat gerust. Wij helpen je graag!