Loading...

Please wait...

Chocolade bedrukken

Categorieën

Categories

Filters

Filter op prijs

 

merk

levertijd

materiaal

kleur

houdbaarheid

minimale afname

productverpakking

druktechniek

Producten 1–36 van 114

Producten per pagina

Chocolade bedrukken met logo

Chocolade bedrukken met logo, tekst of andere opdruk. Dit mooie product is een geliefd relatiegeschenk en wordt door iedereen gewaardeerd. Chocolade met eigen logo of chocolade met tekst, is gewoon leuk en vooral erg smakelijk.

Onze chocolade is verder verdeeld naar specifieke eigenschappen zoals chocola in een wikkel bedrukken waarop een logo erg goed tot zijn recht komt. Daarnaast kan je ook kiezen voor logo bonbons bedrukken of bonbons bedrukken een erg origineel geschenk. Bij ons kun je chocolade bedrukken in alle vormen. In ons assortiment vind je de volgende vormen: chocolade figuren, chocolade met reliëf, chocotelegram en chocolade dragees.

Waarom is Chocolade een ideaal relatiegeschenk?

Je kunt je afvragen wat chocolade nou zo’n populair relatiegeschenk maakt. De reden is simpel. Je wilt dat relaties en klanten jouw merk assosiëren met iets positiefs. Onbewust wordt de positieve emotie die komt door het eten van chocola, gekoppeld aan jouw merk. Daarom is het ook zo belangrijk dat de chocolade van goede kwaliteit is. Anders is de zogenaamde “positieve emotie” helemaal niet zo positief. Als snoepspecialist hebben we al onze producten uitgebreid geproefd en hebben alleen maar de lekkerste chocolade in ons assortiment opgenomen. Maak dus een onuitwisbare indruk met de wikkels en chocola van Promo2000.