Loading...

Please wait...

Chocolade dragees bedrukken

10 producten

Producten per pagina

Chocolade dragees bedrukken.

Chocolade dragees bedrukken met eigen logo, bedrukte zakjes, chocolade dragees in bedrukte blisters of het bedrukken van chocolade snoepjes, je vindt het op deze afdeling. Bedrukte choco confetti in blikjes, bedrukte clickblikjes, zakjes, doosjes, potjes en doordrukstrips…

Ben je op zoek naar meer chocolade? Bekijk dan onze categorie ‘Chocolade bedrukken‘ om ons volledige assortiment chocolade te zien.

Hoe worden chocolade dragees gemaakt?

Chocoladedragees zijn kleine ronde stukjes chocolade die voorzien worden van een glanzend suikerlaagje. De suiker is middels kleurstof gekleurd. Het omhullen van een kern met suiker, werd al in 1220 gedaan door een apotheker in Verdun. Hij wilde de amandelen die hij verkocht als spijsverteringsbevorderend middel, langer goed kunnen houden en hulde ze daarom in een suikerlaagje. Heel bekend werden de pinda’s in een suikerlaagje die eerst in de tweede Wereldoorlog aan de Amerikaanse soldaten werden uitgedeeld. Rond 1960 werd de lekkernij onder de naam M&M ( genoemd naar de uitvinders Forrest Marsch en Bruce Murrie) in Amerika op de markt gebracht. In Europa kwam het snoep uit onder de naam Treets. De kleine chocolade confetti die als bedrukt promotiesnoep wordt gebruikt, is een afgeleide hiervan.