Loading...

Please wait...

Chocolade met reliëf bedrukken

10 producten

Producten per pagina

Chocolade met reliëf bedrukken

Jouw logo in chocolade gegoten? Jouw eigen logochocolaatje? Chocolade met reliëf bedrukken : dat is een lekker idee! Een mooi chocolade logo reliëf, je logo in chocolade, jouw logochocolaatje in flowpack of in bedrukte wikkel, vraag naar de mogelijkheden. Met je eigen logo in de chocolade aangebracht, heb je een heel persoonlijke bedrijfspromotie of giveaway. Zowel in repen als in kleine chocolade tabletten of in verschillende vormen te produceren.
Bij grote 100 grams repen is de minimale afname slechts 100 stuks dus ook voor een kleinere promotie heel geschikt! Deel je liever wat meer uit, dan worden de 20 grams chocolaatjes al vanaf 500 stuks in je eigen reliëf gegoten.

Voor het maken van jouw reliëf logo chocolaatjes, wordt eerst een ontwerp gemaakt om van je logo een mal (vorm) te kunnen maken. De meeste logo’s kunnen 1 : 1 omgezet worden maar uiterste klein details kunnen wel eens aangepast worden. Vervolgens wordt er een mal gemaakt. Als je thuis wel eens met chocolade gewerkt hebt om bijvoorbeeld een zelf gebakken taart te versieren, weet je dat je heel makkelijk mooie vormpjes kunt maken met een siliconen-mal. Het principe voor dit proces is vergelijkbaar. De mal is een ‘op zijn kop ‘ versie van je logo en als je de chocolade er in giet, laat uitharden en daarna omdraait, valt de chocolade met je eigen logo in reliëf er uit!

Ben je op zoek naar meer chocolade? Bekijk dan onze categorie ‘Chocolade bedrukken‘ om ons volledige assortiment chocolade te zien.