Loading...

Please wait...

Chocolade wikkel bedrukken

29 producten

Producten per pagina

Chocolade wikkel bedrukken doe je bij Promo2000. Chocolade in bedrukte wikkels zijn altijd graag geziene verwennerijen. Ze worden Napolitans, koffie chocolade, wikkelchocolaatjes, chocolade vierkantjes, logochocolaatjes of reclamechocolaatjes, promotiechocola, weggeefchocolaatjes of gewoon bedrukte chocolade reepjes genoemd. Hoe je ze ook noemt, lekker zijn ze in elk geval!

Ben je op zoek naar meer chocolade? Bekijk dan onze categorie ‘Chocolade bedrukken‘ om ons volledige assortiment chocolade te zien.

Wat is de historische achtergrond van chocolade?

De Azteken die ruim vijftienhonderd jaar geleden in de Midden-Amerikaanse regenwouden leefden, wisten al dat cacao veel goeds voor het lichaam kon betekenen. Ze maakten een primitief soort chocoladedrank waardoor ze zich sterker en minder vermoeid voelden. Die werking is, zo weten wij inmiddels, te danken aan de antioxidanten en de polyfenolen en cafeïne die in pure chocolade aanwezig is. Sinds Christofer Columbus in aanraking kwam met deze cacaoboon, zijn de bonen steeds populairder geworden in de hele wereld. Vooralsnog werd chocolade alleen gedronken, pas in de 19de eeuw werd chocolade in vastere vorm gemaakt. Omdat melk, of eigenlijk de caseïne die in melk aanwezig is, de werking van de polyenolen tegenwerkt, is het voor de gezondheid beter om pure chocolade te eten waaraan geen melk is toegevoegd.

Een gepersonaliseerde chocoladereep wikkel bestellen met uw logo of bedrijfsnaam? Dan bent u op de juiste website. Als chocoladespecialist zorgen wij niet alleen voor hoge kwaliteit wikkels, ook de chocolade is heel smakelijk en van hoge kwaliteit.