Loading...

Please wait...

Kerst snoep bedrukken

18 producten

Producten per pagina

Waarom vieren we Kerst? Christenen herdenken en vieren de geboorte van Jezus Christus. in de Westers-Christelijke wereld wordt die geboortedag op 25 december gevierd maar de Russisch-orthodoxe kerk viert de geboortedag 13 dagen later.

Kerst snoep bedrukken? Kerstmis is de periode wanneer je klanten en personeel een kerstattentie of kerstpakket geeft. Een mooie gelegenheid om ze eens goed in de watten te leggen. Kerst kent een aantal vaste componenten zoals de kerstboom, de kerstster, kerstcadeaus, kerstmuziek maar ook het delen van eten en snoep. En daar is Promo2000 natuurlijk jouw partner! Kijk en geniet van ons assortiment bedrukte chocolade advent kalenders, chocolade kerstballen en Lebkuchen ( dat is honingkoek of gemberkoek, een taai-taai achtige koek) die rijkelijk gedecoreerd kan worden. Bestel bij ons tijdig jouw Kerstgeschenken in chocolade en laat je personeel en je relaties genieten! 

Ben je op zoek naar snoep voor andere feestdagen? Bekijk dan onze categorie ‘Snoep voor de feestdagen bedrukken‘ om ons volledige assortiment te zien.