Loading...

Please wait...

Sinterklaas snoep bedrukken

6 producten

Producten per pagina

Sinterklaas snoep bedrukken?

Sinterklaas snoep bedrukken wordt gewaardeerd door je klanten. Tradities zijn mooi en, soms aangepast naar de moderne waarden en normen, zijn het waard om nog lang in ere te houden.

Waarom vieren we Sinterklaas? Sinterklaas vieren is een eeuwenoude traditie en een mooie gelegenheid om relatiegeschenken weg te geven. Het werden al vanaf het jaar 1427 op 5 december in de Sint-Nikolaaskerk schoenen gezet door de armen. De schoenen werden door de rijken gevuld. Vanaf de 16de eeuw worden de schoentjes thuis neergezet en met snoep gevuld. Op schilderijen van de 17de eeuwse schilder Jan Steen, is dat te zien. De chocoladeletter is ook al eeuwenoud en stamt uit de traditie dat er letters werden gemaakt van brooddeeg.

Wat geef ik mijn zakelijke relaties met Sinterklaas? Ook jouw relaties laten zich graag verrassen met bedrukte chocolade letters. Chocoladeletters bestellen voor jouw personeel of klanten, het wordt gewaardeerd! Veel chocolade ( niet elk artikel maar een aantal) is gecertificeerd : UTZ Certified Good Inside staat garant voor chocolade van uitmuntende kwaliteit, op een duurzame wijze verbouwd en verhandeld met respect voor zowel boeren als het milieu. UTZ Certified wordt ondersteund door Solidaridad, Oxfam Novib en WWF.

Ben je op zoek naar snoep voor andere feestdagen? Bekijk dan onze categorie ‘Snoep voor de feestdagen bedrukken‘ om ons volledige assortiment snoep te zien.