Loading...

Please wait...

Koekjes bedrukken

21 producten

Producten per pagina

Koekjes bedrukken doe je bij Promo2000. Koekjes met bedrukte wikkel of bedrukte logokoekjes horen bij elk kopje koffie of thee dat je aan jouw gast presenteert. Hotelkoekjes of koekjes met logo voor jouw horeca-gelegenheid vallen altijd in de smaak. Maar denk ook eens aan de beurs of het bedrijfsfeest waar je de gasten in stijl wilt verwennen. Éen van de ‘trendy’ bedrukte koekjes die wij aanbieden, zijn de lebkuchen.

Koekjes bedrukken met logo

Koekjes bedrukken met logo op de wrapper van het koekje of  een opdruk op de koekjes zelf? Dit is geen probleem bij Promo2000. Wij hebben in ons assortiment diverse logokoekjes. De prijs voor deze koekjes is op aanvraag, wacht dus niet langer en vraag nu jouw offerte op. Logokoekjes verpakt in wrapper? Bekijk dan onze ‘Chia koekjes‘. Deze koekjes zijn al vanaf 2000 stuks verkrijgbaar.

Ben je op zoek naar meer snoep? Bekijk dan onze categorie ‘Snoep bedrukken‘ om ons volledige assortiment snoep te bekijken.

Hoe worden brownie koekjes gemaakt?

Een brownie is oorspronkelijk een Amerikaans gebak, gemaakt van een dichte, wat vochtige chocoladecake op een bakplaat gebakken. Het gebak is al in 1893 bedacht door de kok van het Palmer House Hotel die voor Lady Bertha Palmer een dessert moest maken dat met de hand kon worden gegeten. De brownies van toen bevatten ook walnoten en abrikoos. Brownies worden nog steeds met de hand gegeten. Promotionele koekjes en brownies worden op moment van order vers gebakken voor jou. Op aanvraag kunnen we je alle informatie over bedrukte brownies geven.

Koekjes bedrukken? Bestel hier eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte koekjes bestellen. Uit onderstaande assortiment kan je de koekjes kiezen die bij jou passen. Alle koekjes kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten koekjes of opdrukmogelijkheden, neem dan contact met ons op.