Loading...

Please wait...

Pepermunt bedrukken

34 producten

Producten per pagina

Pepermunt bedrukken met logo of mintjes bedrukken, bij Promo2000 gaat dat lukken! Een ruime keus aan bedrukte mintrolletjes, gepersonaliseerde Mentos, pepermunt in bedrukte uitdeeldoosjes of pepermuntjes in dispensers die wij met jouw logo bedrukken. Kijk gerust eens rond, je vindt ongetwijfeld iets naar wens.

Ben je op zoek naar meer snoep? Bekijk dan onze categorie ‘Snoep bedrukken‘ om ons volledige assortiment snoep te bekijken.

Pepermunt bedrukken? Bestel hier eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte pepermunt bestellen. Uit onderstaande assortiment kun je het pepermunt kiezen dat bij jou past. Al ons pepermunt kan bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten pepermunt dan kun je contact met ons opnemen.

Hoe wordt pepermunt gemaakt?

Pepermunt wordt gemaakt van een mengsel van zetmeel, pepermuntolie verkregen uit muntblad van de Mentha Peperita plant, geleermiddel en suiker. De pepermuntolie wordt uit het blad gehaald door het blad te drogen en daarna te stomen. De olie drijft dan op het water en kan afgeschept worden. Het geleermiddel is nodig om de pepermunt dikker en harder te maken. Ook wordt Arabisch gom toegevoegd voor een extra binding. Het mengsel ziet eruit als een soort deeg. Als het ‘deeg’ nog niet uitgehard is, kan het in mallen geduwd worden waarmee je reliëf op het pepermunt krijgt, bijvoorbeeld een logo of een naam. In deze fase kan het ook in een bepaalde vorm gesneden worden. Als de pepermunt in de juiste vorm is, wordt het gedroogd in een droogkamer. Daarna wordt het voorzien van een bedrukte wikkel en als je jouw logo erop laat drukken, is het je eigen reclamepepermunt!

Is er verschil tussen pepermunt en mintdextrose?

Ja, bij mintdextrose wordt er dextrose dat gewonnen wordt uit graan en mais, toegevoegd. Dat zijn goedkope grondtsoffen en daarmee wordt de prijs van promotiepepermunt lager. Qua smaak is mintdextrose wat minder pittig dan ‘echte’ pepermunt.