Loading...

Please wait...

Snel snoep bedrukken

13 producten

Producten per pagina

Snel snoep bedrukken

doe je bij Promo2000. In deze categorie vind je het snoep dat op korte termijn leverbaar is. Wij leveren bedrukt snoep al vanaf 5 werkdagen. Met onze spoedservice kun je rekenen op een snelle levering van bedrukt snoep. Per snoepsoort staat het aantal werkdagen van levering vermeld. Deze snellevering is meestal zonder vooraf een digitale drukproef. Hou er rekening mee dat de werkdagen van de snel levering pas beginnen na akkoord op de drukproef.

Promo2000 zal al het mogelijke doen om jouw order op tijd te leveren maar er zijn omstandigheden die buiten onze invloedssfeer liggen. Promo2000 kan hiervoor niet in gebreke gesteld worden noch kan er op enigerlei wijze sprake zijn van tegemoetkoming, creditering of annulering.

Ben je op zoek naar meer snoep? Bekijk dan onze categorie ‘Snoep bedrukken‘ om ons volledige assortiment snoep te zien.

Snel snoep bedrukken? Bestel hier eenvoudig

Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte snoep snel bestellen. Uit onderstaand assortiment kan je het snoep kiezen dat snel leverbaar is. Al het snoep kan bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Nadat je bestelling is geplaatst ontvang je een offerte en drukproef. Op deze drukproef kun je precies zien hoe jouw logo of opdruk op de snoepjes wordt gedrukt. Akkoord met de drukproef? Dan gaan jouw snoepjes in productie! Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten snoepjes dan kun je contact met ons opnemen.