Loading...

Please wait...

Canvas tassen bedrukken

9 producten

Producten per pagina

Canvas tasjes bedrukken doe je bij promotietassenland. Er zijn diverse canvas tassen waaruit je kunt kiezen als promotiemateriaal voor jouw bedrijf. Op deze tasjes of zakken kan jouw logo en/of tekst gedrukt worden zodat jij leuke en functionele giveaways kunt aanbieden bij bijvoorbeeld beurzen en bijeenkomsten.

Dikte van canvas

De dikte van de stof wordt aangegeven in gram per vierkante meter, bijvoorbeeld 140 gram/m2. Hoe hoger het getal, hoe meer steviger de stof. De canvas tassen van 140 gram/m2 is dus echt dikker en steviger dan de canvas tassen van 125 gram/m2.

Canvas komt van het Engels-Franse woord Canevaz en dat betekent ‘gemaakt van hennep’ en dat is weer te herleiden naar het griekse woord ‘cannabis’. Canvas werd vroeger veel gebruikt voor dekzeilen en zonneschermen omdat het erg stevig is. Tegenwoordig worden er ook bedrukte canvas tassen van gemaakt. Canvas is vrij grof van structuur en een opdruk zal er dan ook wat grover uitzien dan eenzelfde opdruk op katoen. Canvas is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten: hoe hoger het aantal grammen per vierkante meter ( gram/m2) hoe steviger de stof. Wij adviseren u graag als u tasjes van canvas wilt laten bedrukken.

Ben je opzoek naar andere soorten tassen? Bekijk dan ons volledig assortiment katoenen, canvas of linnen tassen bedrukken.

Canvas tasjes? Bestel hier eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel kunt je hier jouw canvas tassen bestellen. In onderstaande assortiment kun je de canvas tassen kiezen die bij jou passen. Alle tassen kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Weet dat hoe grover de structuur van de tassen is, hoe minder gedetailleerd de opdruk zal zijn. Wil jij graag persoonlijk advies over canvas tassen dan kun je contact met ons opnemen, wij zijn jou graag van dienst!