Loading...

Please wait...

Kraft tassen bedrukken

8 producten

Producten per pagina

Kraft tassen bedrukken? Deze tasjes zijn ideaal om weg te geven als goodiebag tijdens een beurs of als promotie reclame voor jouw bedrijf. Krafttasjes zijn uitermate geschikt om jouw producten in te verpakken en beschermen. De tasjes hebben een de hoge elasticiteit en zijn moeilijk scheurbaar door de willekeurige ligging van de papiervezels. Sommige soorten kraftpapier zijn waterafstotend, dat betekent dat uw producten worden beschermd tegen regen. Kraft(Duits) betekent dan ook in het Nederlands kracht. Kraftpapier wordt ook wel inpakpapier, kartonpapier of zakpapier genoemd.

Ben je opzoek naar andere soorten tassen? Bekijk dan ons volledig assortiment papieren tassen bedrukken.

Kraft tassen met logo

Een krafttas bedrukt met jouw logo geeft je bedrijf uitstraling. De ruwe textuur van de tas maakt dat het ogo of andere opdruk perfect gedrukt wordt. Promotietassenland denkt met je mee om tot de beste oplossing/ het beste product te komen. Wacht dus niet langer en vraag nu de gratis digitale proefdruk op.

Krafttasjes bestellen? Bestel hier eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel kun je hier krafttassen bestellen. In onderstaande assortiment kun je een tas kiezen die bij jou past. Alle tasjes kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil jij graag persoonlijk advies over de verschillende soorten tasjes dan kun je contact met ons opnemen.