ECO tassen

Tassen bedrukken
Ecologische tassen bedrukken doe je bij Promo2000, voorheen Promotietassenland. Wij leveren al sinds het jaar 2000 bedrukte eco tassen aan Nederland en België. In ons grote en diverse assortiment vind je zeker de tas die bij jouw huisstijl en reclameboodschap past.
We hebben helaas geen producten gevonden.

Milieubewuste Eco tassen bedrukken? Bedrukte draagtassen zijn ideaal voor op een beurs, bij een opening en op evenementen. Behalve dat jij oog hebt voor de praktische kant van een tas, hecht jij ook aan duurzaamheid. Vandaar dat wij een assortiment milieuvriendelijke tassen hebben geselecteerd waarbij tijdens de productie rekening is gehouden met mens en natuur.

Waarom milieuvriendelijke BIO tassen?

Er zijn verschillende redenen om milieuvriendelijke reclametasjes te kiezen

  • een goede kwaliteit-prijsverhouding 
  • uitstekende opdruk mogelijkheden 
  • mens en milieu zijn gebaat bij milieuvriendelijke tasjes i.p.v. plastic tasjes
  • er zijn veel verschillende materialen die milieuvriendelijk zijn zoals jute, kraftpapier, ongebleekt katoen, ECO-katoen, steenpapier, FSC-papier, tassen van grasvezels of bananenbladeren en bamboe.
Ben je op zoek naar andere soorten tassen? Bekijk dan ons volledig assortiment tassen bedrukken

BIO tassen bedrukken en bestellen

We bieden je een fijn assortiment biologisch verantwoorde of milieubewuste tassen. Liever even persoonlijk advies krijgen over onze eco tassen? Neem dan contact met ons op en leg ons je vragen voor.