Loading...

Please wait...

Full colour tassen bedrukken

Categorieën

Categories

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

soort

materiaal

kleur

kenmerken

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Producten 1–36 van 44

Producten per pagina

Full colour tassen bedrukken

Op onze afdeling promotionele full colour tassen bedrukken, staan tassen die CMYK zijn gedrukt. Ze zijn opvallend door het kleurgebruik. Het grote voordeel van een fullcolor transfer druktechniek of een fullcolor sublimatie opdruk op een witte ondergrond, is dat er , in tegenstelling tot de traditionele zeefdruk en transferdruk die meestal gebruikt wordt voor het bedrukken van tassen, niet per kleur berekend wordt. Daardoor kunnen veelkleurenlogo’s en fotodruk relatief goedkoop gedrukt worden op papieren tasjes, rugzakjes, shoppers en schoudertasjes. Een fullcolor opdruk wordt het mooiste op een witte ondergrond omdat een gekleurde ondergrond toch vaak ook een zweem ondergrond kleur meegeeft. Onze dames van de customer service kunnen je uitleggen welke druktechnieken er mogelijk zijn en wat de nadelen en voordelen zijn van die betreffende techniek.

Waar staat CMYK voor?

  • C staat voor Cyanblauw
  • M staat voor magenta roze
  • Y staat voor Yellow geel
  • K staat voor Key, zwart

Door deze vier kleuren met transparant gekleurde inkten over elkaar heen te drukken, ontstaan duizenden kleurvarianten waardoor foto-afbeeldingen of veel kleuren logo’s in één keer gedrukt kunnen worden.
Exacte PMS-kleurwaarden / nummers kunnen meestal niet 100 procent exact gehaald worden m aar worden wel goed benaderd.

Full colour tassen bedrukken?

Alle tassen van deze afdeling kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten tassen dan kun je contact met ons opnemen.