Loading...

Please wait...

AE Jute Canvas tassen Juca

Minimale afname is 100 stuks
SelecteerAantalVoordeelPrijs per stuk
100 2,15
250 7% 2,00
500 9% 1,95
1000 12% 1,90
100 voor meerprijs per stuk 0,35 250 voor meerprijs per stuk 0,33 500 voor meerprijs per stuk 0,30 1000 voor meerprijs per stuk 0,27
100 voor meerprijs per stuk 0,70 250 voor meerprijs per stuk 0,66 500 voor meerprijs per stuk 0,60 1000 voor meerprijs per stuk 0,54
100 voor meerprijs per stuk 1,05 250 voor meerprijs per stuk 0,99 500 voor meerprijs per stuk 0,90 1000 voor meerprijs per stuk 0,81
100 voor meerprijs per stuk 1,40 250 voor meerprijs per stuk 1,32 500 voor meerprijs per stuk 1,20 1000 voor meerprijs per stuk 1,08
100 voor meerprijs per stuk 0,35 250 voor meerprijs per stuk 0,33 500 voor meerprijs per stuk 0,30 1000 voor meerprijs per stuk 0,27
100 voor meerprijs per stuk 0,70 250 voor meerprijs per stuk 0,66 500 voor meerprijs per stuk 0,60 1000 voor meerprijs per stuk 0,54
100 voor meerprijs per stuk 1,05 250 voor meerprijs per stuk 0,99 500 voor meerprijs per stuk 0,90 1000 voor meerprijs per stuk 0,81
100 voor meerprijs per stuk 1,40 250 voor meerprijs per stuk 1,32 500 voor meerprijs per stuk 1,20 1000 voor meerprijs per stuk 1,08
Zelf aantal bepalen
Instelkosten
€ 20,-
 • worden berekend bij opdruk in PMS kleur per kleur / motief / positie
 • worden berekend per motief en positie zoals bij gravure of fullcolor CMYK opdruk
 • zijn de kosten die gemaakt worden om een bepaalde drukmachine in te stellen voor een bepaald artikel zodat een bepaalde opdruk in een bepaalde kleur gedrukt kan worden.
 • alle andere startkosten zoals het aanmaken van drukinkten, zeeframen, drukfilms e.d. vallen onder deze instelkosten.
 • deze instellingen kunnen niet behouden worden omdat drukmachines mechanisch zijn en geen geheugen hebben. Vandaar dat, bij de meeste artikelen, er ook bij een exacte herhalingsopdracht, toch opnieuw instelkosten worden berekend omdat de machine opnieuw ingesteld moet worden.
Totaal inclusief instelkosten en verzenden
100 producten : 215,00
Gekozen Optie : 0,00
Bedrukking : 0,00
Instelkosten : 0,00
Totaal : 215,00
Excl. Btw. Inclusief verzenden naar één adres in NL of BE
Details

DIT PRODUCT IS OP VOORRAAD VANAF 12 APRIL 2019

Jute tas: verantwoord en milieuvriendelijk uw bedrijf promoten! Shopper model van groot formaat. Lange hengsels.

De voorzijde van deze jute tas is van canvas omdat uw opdruk op canvas veel beter tot haar recht komt dan op jute.
De ondergrondkleur is beige, waardoor een PMS kleur iets anders zal tonen dan op een witte ondergrond.

Jute is duurzaam omdat jute-plant in al 4 maanden groot genoeg is om te oogsten en weinig irrigatie nodig heeft. Het groeit snel en put de grond niet uit. Vaak wordt de term BIO , biologisch, natuurlijk, milieuvriendelijk , ecologisch of ECO  gebruikt voor ongebleekt katoen en voor jute. Hoewel een ongebleekte katoen en jute uiteraard veel milieuvriendelijker is dan veel andere materialen, wil die benaming niet per se betekenen dat de grondstoffen onder gecontroleerde biologische voorwaarden ( zonder gebruik van insecticiden e.d.) is geteeld of dat het vervoer ervan milieuvriendelijker is geweest dan bij andere tassen.

 • Bewuste keuze
 • Sterk product, gaat lang mee
productformaatformaat 42 x 32 x 19 cm, deze tassen kunnen iets van elkaar afwijken in formaat en gewicht
materiaalCanvas

Canvas (linnen doek of hennepweefsel) is een stevig weefsel traditioneel gemaakt van hennepvezels. Omdat canvas ruwvezelig en en grover van structuur, zal een opdruk met heel dunne lijntjes niet haalbaar zijn.

, Jute

Jute is een lange, zachte, glanzende, plantaardige bastvezel die tot ruwe, sterke draden kan worden gesponnen. Het wordt gemaakt uit planten uit het geslacht Corchorus, die voornamelijk in warme, vochtige gebieden voorkomen, bijvoorbeeld in India, Bangladesh. Omstreeks 1838 werd in Dundee ontdekt hoe jute machinaal gesponnen kon worden, waarna het gebruik van jute zeer snel toenam. Van jute worden onder andere matten gemaakt om gronderosie te verhinderen. Voor deze toepassing is een biologisch afbreekbare vezel essentieel. Verder wordt jute gebruikt om doek te maken voor het verpakken van balen ruw katoen en voor het maken van tassen. Een opdruk op jute zal iets minder 'strak' eruitzien omdat de vezels van de jute onregelmatig zijn.

minimale afname100
kleurBeige, Ecru
druktechniekper pms kleur
 • Een PMS-kleur is een volle kleur die met één kleur inkt gedrukt wordt.
 • De drukinkt wordt altijd ‘vers’ aangemaakt en de inkt is dik, zoals bijvoorbeeld acrylverf of verf uit blik.
 • Soms kan met een zeef een percentage van de kleur gedrukt worden zodat er een lichtere kleur ontstaat maar meestal moet er voor elke tint lichter, een aparte inkt in een nieuwe kleur worden aangemaakt.
 • PMS-C kleurnummers worden gebruikt voor een ‘coated’ ondergrond zoals kunststof, textiel, folie, en keramiek.
 • PMS-U kleurnummers worden gebruikt voor een ‘uncoated’ ondergrond zoals papier. C-nummers en U-nummers zijn niet identiek.
 • De exacte kleurweergave van een PMS-kleur opdruk, wordt mede gepaald door het materiaal en de kleur en de structuur van de ondergrond : die 3 elementen hebben invloed op de uiteindelijke drukkleur. Op een gekleurde ondergrond zal een opdruk vaak anders uitkomen dan op een witte ondergrond.
 • bij bedrukking op KERAMIEK geldt: De drukinkten die gebruikt worden bij keramiek om logo's op het glazuur te branden, zijn op basis van natuurlijke grondstoffen waardoor een exacte PMS-kleur weergave niet altijd mogelijk is. De originele PMS kleur wordt altijd zo accuraat mogelijk benaderd maar kleurverschillen kunnen voorkomen.Hoe de gedrukte / ingebrande kleur uiteindelijk zal uitvallen, is niet altijd te voorspellen.
hengsel tasLang hengsel
levertijdcirca 12 werkdagen
De levertijd gaat uit van een gemiddeld aantal werkdagen NA het akkoord op de digitale proef. Periodiek zijn levertijden langer dan gemiddeld, met name in de zomervakantie en de kerstvakantie. Als u het artikel per se op een bepaalde datum moet ontvangen, bespreekt u dit dan met onze medewerksters omdat de gemiddelde levertijd met nadruk een gemiddelde is en geen absolute; soms wordt eerder maar soms wordt ook later geleverd, e.e.a. afhankelijk van drukcapaciteit en transporttijd. Weekend en feestdagen gelden niet als werkdagen. Indien u een uiterste leverdatum hebt, dient u dit beslist en altijd schriftelijk bij aanvang van de order te melden. Genoemde, geplande of gewenste levertijden zijn onder voorbehoud van voorraad, drukcapaciteit en onvoorziene omstandigheden bij bv drukkerij of koerier. Een artikel kan tijdelijk uitverkocht of blijvend uit productie zijn. Wij doen het uiterste om deze informatie op de site actueel te houden. Geen voorraad geeft geen recht op tegemoetkomingen. Leveringen later dan genoemd, gepland of gewenst, kunnen nooit recht geven op annulering, restitutie of tegemoetkomingen.
Bewerking

per PMS kleur op 25 x 25 cm

Leest u a.u.b. de informatie die bij ‘details‘ gegeven wordt bij de druktechniek.

Kleuren

Naturel beige / ecru. Kleuren kunnen wat donkerder / lichter uitvallen, het is een natuurlijk materiaal dat niet altijd exact gelijk is.

Prijzen

Prijzen gaan uit van

 • door u aangeleverd bruikbaar EPS-gevectoriseerd artwork bestand;
 • bewerking op 1 positie op het artikel tenzij anders aangegeven
 • standaard levering op 1 adres op de begane grond in Nederland (uitgezonderd waddeneilanden) of België
 • prijzen onder voorbehoud van fouten in de rekenmodule, typfouten en prijsstijgingen die nog niet in het systeem verwerkt zijn. Prijzen zijn onderhevig aan schommelingen.
 • betaling binnen 14 dagen voor Nederlandse bedrijven en vooraf betaling voor bedrijven buiten Nederland, particulieren, stichtingen en verenigingen
 • onder-overlevering tot maximaal 10 procent kan voorkomen. Wij factureren het werkelijk geleverd aantal.
 • bij onbedrukt geleverde artikelen, is het minimale orderbedrag euro 135,-.
Levertijden

Levertijden

 • gaan uit van een gemiddeld aantal werkdagen NA het akkoord op de digitale proef.
 • geven een indicatie van de geplande leverdatum, niet een garantie op dat exacte aantal dagen. Weekend en feestdagen gelden niet als werkdagen.
 • zijn periodiek langer dan gemiddeld, met name in de zomervakantie en voor Kerst.
 • Als u het artikel per se op een bepaalde datum moet ontvangen, bespreekt u dit dan met onze medewerksters omdat de gemiddelde levertijd met nadruk een gemiddelde is en geen absolute; soms wordt eerder maar soms wordt ook later geleverd, e.e.a. afhankelijk van drukcapaciteit en transporttijd.
 • Indien u een uiterste leverdatum hebt, dient u dit beslist en altijd schriftelijk bij aanvang van de order te melden.
 • Genoemde, geplande of gewenste levertijden zijn onder voorbehoud van voorraad, drukcapaciteit en onvoorziene omstandigheden bij bv drukkerij of koerier.
 • Een artikel kan tijdelijk uitverkocht of blijvend uit productie zijn. Wij doen het uiterste om deze informatie op de site actueel te houden. Geen voorraad geeft geen recht op tegemoetkomingen.
 • Leveringen later dan genoemd, gepland of gewenst, kunnen nooit recht geven op annulering, restitutie of tegemoetkomingen.
Bestelproces

Hoe verloopt het proces

 • Promo2000 ontvangt je aanvraag en neemt contact met je op om kleur en aantal en logo te bespreken.
 • Je ontvangt gratis een digitale drukproef van het artikel met je logo.
 • Na akkoord op de proef start de daadwerkelijke productie.
 • Bedrijven met een KvK inschrijving in Nederland ontvangen achteraf een factuur. Bij particulieren, stichtingen en leveringen in het buitenland kan een vooruitbetaling worden gevraagd.
 • Gratis digitale drukproef bij order
 • Gratis verzending naar 1 adres in NL
 • Gratis monster
 • Snelle levertijden
 • Persoonlijk contact