Loading...

Please wait...

Kabels en opladers

35 producten

Producten per pagina

Kabels en opladers

Kabels en opladers bedrukken met je logo. Iedereen gebruikt kabels en opladers voor allerlei apparaten zoals powerbanks en mobieltjes. Dus waarom zou je ze niet bedrukken met je logo?
Maar wat is een powerbank? Een powerbank is een een externe accu / batterij die opgeladen kan worden en vervolgens een smartphone of tablet van stroom kan voorzien. Een powerbank is draagbaar en dus ideaal voor vakanties, weekendjes weg of festivals waarbij geen stroom voorhanden is. De capaciteit van een powerbank wordt aangeduid in mAh, over hoe meer mAh een powerbank beschikt, hoe vaker je smartphone of tablet kan opladen. Een powerbank met je eigen logo geeft meerwaarde aan jouw bedrijf, zorgt voor een duidelijke en blijvende promotie en heeft een professionele uitstraling. Bedrukte powerbanks zijn geschikt om weg te geven aan goede relaties. Maar als je geen groot budget hebt en wél een handige bedrukte gadget wilt uitdelen, denk dan eens aan kabels en stekkers die we voor je bedrukken met je logo.

Powerbanks met kwaliteit bedrukken

Regelmatig zijn er berichten in het nieuws over spontaan ontploffende of ontbrandende powerbanks. Veel van die artikelen worden geproduceerd onder slechte omstandigheden voor de werknemers én zonder controle op de kwaliteit van het product. Deze producten worden goedkoop op de Europese markt aangeboden en zijn vanwege die lage prijs aantrekkelijk. Vraag je af of je dergelijke producten wel wilt hebben of dat je liever kiest voor een veilig product dat onder de juiste omstandigheden is geproduceerd. Wij leveren uitsluitend powerbanks, kabels en opladers van fabrieken die door onze leverancier bezocht en gecontroleerd zijn en bewezen veilige producten leveren.